zayıflıyoruz 🤩🤩🤩
SuVeAtes bende hayranım moreli bozulunca yemekten kesilenlere :) be aksine daha çok yerim :((( neyseki suan iyiyim ya bakalm devam :))
Eskobar biraz daha bekle istersen :) tam 3 e doğru başlat çocuklar içinde senin içinde daha kolau olur
seraydural98 bende dün sahur da yaptım ciddi faydası oluyor
bitterdelisi24s bende yaptim
Kız 3 günde 3 kiloyu nasıl verdin spor yaptın mı yada yürüyüş
bitterdelisi24s işte bir kere başladık şimdi geri beze dönsem bir dahaki sefere dahamı zor olur
Hani yine geçecek gibi hissederlermi diye yapamıyorum
bitterdelisi24s bende 3 yıldır zayıflıyacam diyorum da hep hamile kalıyorum 😂 3 yıldır hamileyim. Eskiden 65 olurdum en fazla. Ama şimdi 75 olmuşum 20 haftalık hamileyim. Bu gene iyi hamile deilken bi ara 84 gitmiştim 😟😯
bitterdelisi24s merhaba canım tekrardan hoşgelmişsin ben de yeni katıldım sayılır🌸 istedikten sonra başarabilirsin bu arada;
bitterdelisi24s asla aç kalamıyorum sürekli bırseyler yemek istiyorum ve doymuyorum..
duygusal yeme bozukluğu çoğunlukla bu şekilde gösteriyor kendini. İlk önce pozitifliğini korumaya çalışırsan eğer bu 3 günlük değil bir ömür yiyip doymama durumun bitecektir🙏🏼💕 umarım sağlıklı şekilde istediğin kiloya ulaşırsın başarılar diliyorum🌼🌼
vahsikelebekk hosbuldum tesekkr ederim üslubun kimliğindir çok hoşuma gitti üslubunuz sizde hoşgeldiniz 🌹🌹
alıştım gibi çok şükür allah bozmasın :) böyle devam edersem 30 kilo bile verebilirim. ramazandan beri sıfır ekmek
dalmamx kime soruyorsun :)
incinmissindedi aman dikkt alınan kilo zor veriliyo :) allah düşmanıma vermesin bu derdi
Eskobar birkere başladıysan bırakma da erken başlatmak eziyet bana göre. ben 3 yasna 2 ay kala başladım: iki gün altına yaptı üçüncü gün öğrendi :)
İnstada zullalle mutlu günler diye bir sayfa var aynı şeyleri daha o gün sabah yazmıştı istediğini yersen istediğini giyemezsin vücudunuz çöp tenekesi değil zayıflıyoruz filan diye hatta grubu var çok güzel detokslar filan paylaşıyor ismi zulalın aşireti diye o yüzden yazmıştım ana sanırım sadece tesadüf 😂😂
bitterdelisi24s rica ederim o senin güzel düşüncen🫶🏼
Ekmek yoksa zaten bütün mesele çözülmüştür. Ek olarak kiraz sapı çayı da tavsiye edebilirim ya da sinameki otu da çok iyi bu konuda🌸
vahsikelebekk kiraz sapı da çok duydum da hiç denemedim dukan birası yapıyorum o çok iyi geliyor nedense tatlı bile canım çekmiyor
pembeportakal hee şimdi anladım 🥰bakayım bi sayfaya belki benimde işime yarar 😅