Bahtsizbedevi_ Kızlar bana acil kilo aldıran ne varsa önerebilirmisiniz aşırı derecede zayıfladım ve almaya çalıştıkça dahada zayıflıyorum ne yapmam lazım 48 .9 kiloya düştüm ne yaptıysam alamadım help
bitterdelisi24s Bahtsizbedevi_ balık yağı kullan işe yarıyor iştah da açıyor hem. bide gece makarna ye yanında kola gazoz vs
pembeportakal bitterdelisi24s Bak belki işine yarar ben şuan emzirdiğim için tariflerini yapamıyorum ama çevremde yapıpta etkisini gören çok arkadaşım var 😂
Etipetito bitterdelisi24s nasıl gidiyor bitter kaç kilo verdin Ben sahurda bir kase yoğurda salatalık doğruyorum limon sıkıp pul biber ekliyorum onun dışında hiç bişey yemiyorum ama hâlâ kilom aynı :( Kendimi şişkin hissediyorum günde bir kere yemek yiyorum ifatarda sadece
bitterdelisi24s Etipetito 12 gün oldu değil mi ramazandan beri işte 3 kilo vermişim ama sıfır ekmek hiç ekmek yemedim :) daha çok vermeyi hedefliyordum ama dur bakalım bayrama daha var
Etipetito bitterdelisi24s Şeyy ben ifatarda bazı günler ekmek gerektiren yemekler olduğu için biraz yiyor olabilirim 👉👈
Etipetito bitterdelisi24s hergün tartıya çıkıyorum 😂😂 ama artık çıkmam dmnd Bende öyle düşünüyorum bence biranda gider bu kilo yani günde tek öğün yemekle kilo vermemek imkansız tatlı ve ekmek yesem bile arada dimi:)
bitterdelisi24s Etipetito hahah sen de benim gibi :) hergun kilo vericez sanki hergun tartılıyoruz :))
Eskobar bitterdelisi24s iki ucuda bklu değnek anlayacağın Pedegoğa sordum takmanı önermem erken başlamışsın dedi
bitterdelisi24s Eskobar bencede bende hep diyorum dilimde tüy bitti :) arkadaşım 2 yaşında başladı ne yatak kaldı ne halı heryerbattı kaç kere dedim erken erken bazıları da int ediyor
Bahtsizbedevi_ bitterdelisi24s aynen hayat hiç adil değil vermek isteyeni zayıf almak isteyenede istediği kiloyu vermesi lazımdı😁
lolopoo bitterdelisi24s valla inşAllah verirsin bu azimler harikasın ben zaten vermişsim vereceğimi eski kiloma düşmüşsüm yeter bana 49 kilo hatta artar bile ne verim ne alım 😂😂😂
Bahtsizbedevi_ lolopoo kız ben senden 1 kilo eksiğim bende 48.zim gönül isterdiki 50 veya 60 olmak ama olmuyo olmuyo olmuyooo