bitterdelisi24s aynen 1 ayda olmadı bende öyle diyorum nasıl ki bir anda almadıysam bir anda gitmez.

98 kilo ile başladım şuanda 84üm. Son günlerde o kadar yemeğe dadanmistim ki son kilolar gümbür gümbür geldi.
2 ay oldu 14 kilo gitti en az 70 hedefim var. Tabi sonrasında devam ama ilk 70 hedef istiyorum. O kilodaki halim benim için iyi 65-70 arası net olmak istiyorum bakalım. 1.65 boyum var. Başaracağız inşallah

SuVeAtes ayy yapma 98 ne demek :( neyse başarılı gitmişsin aynen devam .. 70 kilo olsan manken gibi olursun :)

seraydural98 ben tiksindim mesela suan yemekten gerçekten. birde bak salatalık ince ince kes üstüne yoğurt koy. sonrasında istesende yemek yiyemıuorsın miden almıyo bir dene :)

bitterdelisi24s üstüne acı biber dök mis gibi benim bagiraagimi çalıştırıyor aslında oruç tan sonra devamlı ondan mı yesem bilemedin

Biyiklim bem bi 12 kilo kadar aldım ikizlerde 25 almıştım ama ona rağmen zayıf duruyordum 70 falan olsam iyi aslında

TombulHatun zatıflamak isteyen yine bi şekilde zatıflıyor ama kilo almak çok zor

bitterdelisi24s yürüyorlar kız şaka maka iki buçuk yaş olacaklar yeni yeni bişeyler anlatmaya çalışıyorlar kelime kelime bıt bıt bıt konuşuyorlar
              Tuvalet eğitimine başladık üçüncü ayımıza gireceğiz tık yok o biraz çok yorucu bez takma perileri gidip geliyor

bitterdelisi24s yemek delisi biriyim millet uzulunce stres olunca yemeden kesilir. Ben tuzlu tarli acı ekşi karışık yiyorum. 🫠🫠🫠
                Son günlerde kilo aldığımı anlıyordum ama korkuyordum tartıya çıkmaya en son bir patlama yaşadım başladım. Şükür bu kadar gitti en az bir bu kadar da giderse daha çok rahatlayacagim. İnşallah basaracagim bu sefer

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

TombulHatun çırpı sıska

Demiyorsunuz sağolun gözünüzle herşeyi anlatıyorsunuz çenemi zor tutuyorum o götünüzü küçültün önce dememek için😂😂
                  Şaka bi yana amaan zayıflık şişmanlık artık utanılıp sıkılınacak şeyler olmasın yaa nefret ediyorum herkes kendi ilgilensin görünüşüyle sağlık yönü ayrı tabi🙄