Hahaha zulalin aşiretinde olup asla kilo veremeyenler için 1 dk’lık saygı duruşu 😂😂
zayıflıyoruz 🤩🤩🤩
Cicekliperde attığım fotoğrafı siler misin
yesilisevdotunukoru he hatırladım ayseuslu ozaman o tanıdık geldi :) hamilelik güzel şey vesselam :) ama insandan cok şey götürüyor dediğin gibi 😖
pembeportakal o ne demek anlamadım 🫣🫣
bossmom 65 bi kadın için ideal bence gayet iyisin hamilelik kilonla :)
lanjalee hosbuldum canım sağol ❣️ diyet demeyelim aslında yaşam tarzı :) bence ne kadar aç kalırsan o kadar tok oluyorsun. şuan açım evet ama bir iki saat sonrw vücut buna alısıyo biraz dayanmak lazım sadece ✌️
SuVeAtes şuan kaç kiloydun birde boyun kaç ? zaten kafada tamam dedim mi bitmiştir :) birde sabır lazım. bu kiloyu bir ayda almadık bir ayda hepsi gitsin sadece biraz sabır ve istikrar
seraydural98 güldüm ya 😂😂😂 açken bile kilo almak :))) vücut da şaşırdı demekki napıyo bu diyor:) evli misin çocuk var mı
aykirikadin hosbuldum canım :) etiketlerine dayanamadım geldim :) teşkkr ederim bu arada hiçbi etiketinde olmamama rağmen beni de etiketlemişsi :) vefalı insan 💕💕
pregabalinn verirsin vermemen için bi sebep var mı :)
Etipetito hep tetiktesin yani :) bence kilo vermeye çalışma ama mevcut kilonu koru
bitterdelisi24s 7 yıllık evliyim hasimatom var troit yani hormon alıyorum o yüzden bağırsaklar çalışmıyor o yüzden 3 hamilelik geçirdim ilki düşük ikincisi doğumda öldü sezaryenle oldu 3 ncü sağlıkla kucağıma aldım şükür
seraydural98 allah bağışlasın yavrunu inşallah 🥰 kaç kilosun ki sağlığını etkilemiyorsa çok da şey yapmamak lazım 🤣
- Düzenlendi
bitterdelisi24s veremedikten sonra mecbur korumaya çalışıyorum 😅
bitterdelisi24s teşekkürler aşkım
bitterdelisi24s şuan açım evet ama bir iki saat sonrw vücut buna alısıyo
Bende şuan açım bi iki saat sonra vücut kendini iyice bırakacak gibi geliyor 😅
bitterdelisi24s 85 dim su oruçlar başlayalı kilo yalmisim 11 aydird d85 olan ben 87 oldum galiba gece yiyip yattigimdan galiba
bitterdelisi24s amin şuan hiç aç hissetmiyorum kendimi bu arzu normaldede olsa olmaz mı hem yemem hem belki kilo veririm bilmiyorum bakalım midem alışıyor sonra tekrar oluyor ama kesinlikle devam edeceğim bayramdan sonra zaten bayramda şeker tatlı veriyolar ben ve eşim yemiyoruz eşim zayıf o oruçtan çıktı fazla yuklenmemek için bende kilo için