Biyiklim eşimde aynı 37 yaşında ama 28 29 gösterir saçında tek bi beyaz yok yaşıtlarını görüyorum saç sakal bembeyaz olmuş ama eşimin saçıda sakalıda ilk günkü gibi simsiyah🤣🤣

Bahtsizbedevi_ vaa ne güzel benim eşimin evlendikten sonra başladı beyazları🤣eşim yaşından büyük gösterir

etoile Yerimde kim olsa bu okuduklarından sonra Gaza gelirdi ama yok anam gelmiyor o gaz irade sıfır sıfır sıfırrr😂😂
      Sana da helal olsun bu arada🧿☺️

Etipetito petito sebebin psikolojik yorgunluk olabilir mi ☺️

bitterdelisi24s valla duba gibi oldum en son isyan ederek bir başladım. Verdiğim kadar bir bu kadar daha vermem lazım o da en az ki istediğim kiloya ulasayim. Bakalım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara çabucak ulaşırız. Haberleşelim mutlaka burdan gaza geliriz daha çok

etoile olabilir aslında bilemiyorum ben zaten psikolojik olarak iyi değilim kafama taktığım çok şey var

bitterdelisi24s hoşgeldin biter🤗 inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ya ben şuan diyet düşünemiyorum oruç vurmuş açlıktan kıvranıyorum, motivasyonunu arttırmak isterdim ama bende de hiç kalmamış 😅 benim de vermem gereken bi miktar kilo var ama en fazla 5 gün diyet yapabiliyorum

lanjalee diyet yapma Jale. Aralıklı oruç yap. Çok faydasını göreceksin

etoile Maalesef kafamın içi çok düşünceli ve yorgun ne kadar dışarı yansıtmasamda

etoile aslında onu da denemiştim bi kez ama saatleri bekleyemedim 🫢😅 yaz da geliyo , ramazandan sonra bünye oruca da alışmış olur aralıklı oruçla devam edebilirim belki aslında