Kızlar benimde 5 gündür mideme ağrı giriyo ara ara yüzümde ağlamaklı oluyo kendimi mutsuz halsiz hissediyorum uyku bozukluğuda var acaba depresyon belirtilerimi eşime dedim depresyona giriyo olabilirsin dedi

elifgamze bende daha önce mide hariç herşey oluyodu ama adet dönemine yakın değil normal günlerde bile oluyodu🤣

Bahtsizbedevi_ ara ara bu haller gelir gider bana da 1 hafta 10 gün böyle anlattıkların oluyo hatta kimseyle konuşmuyordum odamdan çıkmak istemiyordum

buzdankalpler aynen bunalım geçiriyorum sürekli herşeyi kafaya takıp düşünüp stres yapıyorum stressiz günüm yokta diyebilirim

elifgamze yok daha önce hamilelik ve emzirme sürecinde olduğum için hep bekledim ama keşke beklemeseydim. Çok kötü günler geçirdim şuan elhamdülillah daha iyiyim. İlk içtiğim andan itibaren etki etti. Once kulak uğultum sonra da göğüs sıkışmalarim geçti. Kendini kötü hisseden kullansin stres adamı mezara sokarmis @kizatasozu

buzdankalpler benim doktorum bana çok hafif bir ilaç verdi onunla bile duzeldim. Bazen çok ağır ilaç veriyorlar. Bence doktorla bunu en başka konuşmak lazım. Ben özellikle çocuklarım etkileniyor diye gittim mesela. Dedim onları düşündüğüm için geldim beni bütün gün uyutup sarhoş edecekse hiç vermeyin. Ben ona gire bir ilaç yazdım ama yan etkisi olursa muhakkak gel dedi. Asla uykuda problem olmadı messla

HurremSultan sinirlendiğim zaman insanlardan uzaklaşıyorum hafif bir müzik açıyorum kulaklıkla dinlemeyince beni rahatlatmıyor kulaklık dışarıdaki sesi kestiği için belki ya uzanıyorum gözlerimi kapatıp müziğin gidişatına göre hayal kuruyorum ya da balkona çıkıp uzaklara bakıyorum. Dışarıdaysam ayaklarım nereye götürüyosa yürüyorum yavaş yavaş. Genel olarak kendi yöntemim bu. En son da birine o kdar çok sinirlenmiştim ki geçtiğimiz hafta kim olsa kalbini kırıcam allahtan evde kimse yoktu egzersiz videosu açtım 30 dk kafam dağıldı kendime geldim 😅 en azından yan etkisi yok böbreklerim temiz kaldı aksine sağlıklı bişeyler yapmş oldum bahanesiyle 😁

HurremSultan bende artk bu durumu yönetemıyorm canm sinir stres, cogunlukla kızıma patlıyorm tahammul kalmıyor cnkü dedgn gibi en cok kızım için aslnda birde babamın rahatsızlıgı işte. Sana hangi ilacı vermştı canm, bende yogun kas agrılarıda var

Reçetesiz sakinleştiri alabiliyor muyuz ?

HurremSultan neden kullanmaya basladin cnm bende düşünüyorum bazen çünkü stres sinir yakamı bırakmıyor 🫣

buzdankalpler işte önceden öyleydim. Çocuklardan sonra o zamanı ayiramadim kemdime. Sürekli ağlıyordum. Artık stresten bayilmaya başladım. Çünkü önlerinde ağlamak istemiyorum ama elimde değil ağlıyorum sonra birde bunun vicdan azabını çekiyorum. Böyle böyle çok yoruldum. Doktorla konuştum bunun doğru olduğuna karar verdik. Çok bekledim ams kendi başıma yapamadım. İntihar düşünmeye başlamıştım durduran tek şey cocuklardi. Halbuki sebep de o 😂 ne biliyim ben yapamadım. Şuanda belki anlamazsın hayal edemezsin ama rabbim nasip eder de bir çocuğun olursa ne demek istediğimi anlarsın. Çocuk demek kişisel alanın sıfırlanması demek🥲 heleki muzik dinlemek o kadar özledim ki😂😂 kulaklık takmak hayal oluyor 👼🏻

kizatasozu olanı anlattım knk kendimi kötü hissediyorum. İyi bir anne olmak istiyorum ama yapamıyorum stresten elim ayağım titriyor uyuyamıyorum vs. Yani ne yasadiysam onu. Doktor stresin çocuklar büyüyünce geçeceğini söyledi idare et birax dedi😂

Sevde_20 ilac ismi söylemem doğru olmsz knk. Zaten reçetesiz alamazsın ama benimki hafif mutluluk hormonu salgiliyirmis sadece. Birde uyku vs. Yapmıyor özellikle öyle istedim çocuklar olduğu için