HurremSultan psikiyatri mi verdi sana Hürrem ben artık dayanamıyorum hayatım boş bomboş geliyo hiç bişey yapmak istemiyorum evden çıkmıyorum halim yok aşırı sinir stres yapıyorum gözüm seyiriyo artık çok doluyum ama duygusal boşalma yaşayamıyorum biriktikce birikiyo kendimi kötü hissediyorum pskoyatriye randevu aldım ama ilk defa gidicem gidince ne olucak ilaç vericekmi ilgilenicekmi benimle mapicak bilmiyorum sen gittiysen anlatirmisin süreci

elifgamze ben gebelikten çnce kullandım panik atak ve anksiyeteden dolayı doktor hem onlardan verdi hemde iki üç sayfa okumam için ve yapmam için nefes egzersizleri vermişti ilacı kullanıp yine gidecektim ama eşim izin vermedi ilacı kullandım daha iyi oldum hiçbir yan etki yapmadı ama egzersizleri falan çok iyi gelmişti şuan daha iyiyim umarım tekrarlamaz bir daha.

elifgamze allah yardımcın olsun canım psikiyatriye gittiğinde hangi durumlardan kaçındığını özellikle belirt. Uyku meselesi bağımlılık yapmamasını istediğini ona göre yazsın

Kızlar benimde 5 gündür mideme ağrı giriyo ara ara yüzümde ağlamaklı oluyo kendimi mutsuz halsiz hissediyorum uyku bozukluğuda var acaba depresyon belirtilerimi eşime dedim depresyona giriyo olabilirsin dedi

elifgamze bende daha önce mide hariç herşey oluyodu ama adet dönemine yakın değil normal günlerde bile oluyodu🤣

Bahtsizbedevi_ ara ara bu haller gelir gider bana da 1 hafta 10 gün böyle anlattıkların oluyo hatta kimseyle konuşmuyordum odamdan çıkmak istemiyordum

buzdankalpler aynen bunalım geçiriyorum sürekli herşeyi kafaya takıp düşünüp stres yapıyorum stressiz günüm yokta diyebilirim

elifgamze yok daha önce hamilelik ve emzirme sürecinde olduğum için hep bekledim ama keşke beklemeseydim. Çok kötü günler geçirdim şuan elhamdülillah daha iyiyim. İlk içtiğim andan itibaren etki etti. Once kulak uğultum sonra da göğüs sıkışmalarim geçti. Kendini kötü hisseden kullansin stres adamı mezara sokarmis @kizatasozu