kizatasozu yok kız doğru söylüyor ilaç verdi zaten. Dedi yani geçici bir süreç bunu bil kendine hatırlat kendine zaman ayir. Benimde çocuğum var ne kadar zor olduğunu biliyorum dedi kadın çok güzeldi. Ben çok seviyorum doktorumu. Şimdi yine gidicem. Bu ara stresli zamanlardan geçtim ilacımı düzenli kullanamadim göğüs kafesim sıkışıyor yine🥲

HurremSultan benim tuzum kuru 😅 çöpsüz üzümüm 😂 ama tahmin edebiliyorum hamileliğin ve bebek bakımının depresyona sebep olduğunu da biliyorum neredeyse tüm bebek bakımı ilgi alaka senin üstündeyse. Bebek ihtimali olduğunda annemin yanına gitmeyi düşünüyorum bu sebepten. Eşim öyle bir durumda yanına gelemem diyodu ama onun annesinin yanına gidersem her hafta sonu gelirmiş. Bu bile benim cinlerimi tepeme çıkartıyorken bir de bebekle tek başıma kalmak cinnet geçirtir herhalde

buzdankalpler rabbim aratmasın ama çocuk cok zor kanka yaomadan önce iki kere değil on kere düşün 😂👼🏻👼🏻🤪🤪🤪

Sevde_20 iştah açmadı benimki hafif baya. İçtiğim ilk gün akşam hafif şekilde etki etmeye başladı. Ama bu ara düzenli içemiyorum ramazandan dolayı düzenli yemek yemediğin için birde stresli zamanlardan geçiyorum tekrar gidip konusucam.sanirim