Aldım faydalı oldu diyen var mı biz doktorumuzdan aldık fayda görmedık ama uyku eğitmenleri nasıl bilmiyorum
Uyku eğitimi aldınız mı bebiş için
hayatsevinceguzell yanlış anlama lütfen ama uyku eğitimini en iyi annenin verebileceğini düşünüyorum 🤨
hayatsevinceguzell
Kuzenim Ekim ya da Kasım gibi almıştı. Düzeldi demişti.
bitterdelisi24s yanlış anlaşılacak bişi yok fikir almak için post açtım zatende doktor yada eğitmen eve gelip vermıoki zaten anne verıyor fakat ağlatmadan sevgi ile uyutmak istiyorum bebeğimi profesyonel destek alarak
Uyku egitimi de yeni çıkmış sanırım, sizden başka kimse eğitemez çocuğunuzu
belladonna kimden aldı acaba sırf instada ünlü diye bi emzirme danışmanından destek almıştık fos çıktı
Biyiklim Doktor yada eğitmen eve gelmiyor bacım zaten anne eğitıyor😂 ama ağlatmadan şevkatle uykuya geçmesını sağlasak fena mı ?
hayatsevinceguzell
Kimden aldığını tam olarak bilmiyorum ama öğrenirim. Yarın kuzenimi arayıp bilgi alayım size de ona göre bir bilgi vereyim olur mu?
Ben nasıl uyuttugumdan bahsedeyim, saati gelince güzel bir söz sevdiği bir şeyi veririm bunu ye sonra uyucaz tamam mı derim öyle anlaşırız o sevdiği şeyi yer sonra yanına uzar saçlarını okşar öpücük güzel sözler ve sonra uykuya dalar 😂
hayatsevinceguzell bunu bence desteksiz başarabilirsin araştırarak sonra uygulayarak yada kendi yönteminizi kullanarak çocuğunu en iyi sen tanırsın ona göre yaparsın bir şeyleri
hayatsevinceguzell ben göğsüme başını koyardım poposuna hafif pış pış yapardım. mırıldanarak nas felak ayetel kürsi okurdum :) tam kalbime gelicek şekilde koyardım kulagını uyurdu mışıl mışıl :) kaç aylık bebeğiniz
Biyiklim benımki 6 aylık yeme durumu olmaz siz şanslıymışsınız laf dinleyen uysal bi bebişiniz var belli ki benımki gece 12 den aşağı uyumuyor gece 2456678 defa ağlayarak uyanıo sabahta max 6/7 de uyanıo
bitterdelisi24s herşeyi herşeyi denedım 12 den aşağı uyumuo gece 35677 defa ağlayarak uyanıo 6 aylık
Biyiklim benım çocukta olmuyor hiçbir yöntem belki uzman desteği işe yarayabilir diye düşünüyorum
hayatsevinceguzell bebeğiniz henuz çok küçük. Sık uyanmalar çok normal. Zamanla onun uykusu düzelecek. Bu arada rutin oluşturabilirseniz güzel olur. Ama dış falan derken huzursuzluk devam edecek yaşına kadar. İyi eğitmene denk gelebilirseniz yükünüz hafifleyebilir. Umarım merhametli ve sevgi dolu birini bulabilirsiniz.
hayatsevinceguzell ben bunları yaparken kızım 2 yaşını geçmişti 😂6 aylık bi bebeğe nasıl uyku eğitimi verebilirsin ki büyüdükçe uykuları düzeliyor bence eğitim falan boş ama mesela hergün aynı saate uyutmaya çalış saati gelmeden uyumasına izin verme mesela ne bilim
hayatsevinceguzell anladım canım araştır bakalım umarım bulursun
Biyiklim Olmuyor işte doktorum akşam en geç 5 de uyut dıo ama kızım 7-8 gibi uyumak istiyor ağlama krizine giriyor nasıl uyutmucam şimdi tabıkı uyutuyorum bu sefer gece 12 de bazen 2 de uyuyo sabahda erkenden kalkıo işim zor yani
hayatsevinceguzell almadım hepsini de kendime göre yaptim
hayatsevinceguzell daha çok küçük bunu ne kendine nede bebeğine yapma canim benim birak uyumasin yeterki keyfi yerinde olsun