kizatasozu incinmissindedi bende arabada kızımı zaptedemiyorum arabayı kendi sürmek istiyo ve yol boyu deli gibi agliyo gören işkence ediyoz sanar 🤷
reziloldukbabaaaa perideye göre 17 gün normalde düzenli regl olurdum hamile kalana kadar ama doğum yaptıktan 5 ay sonra ilk reglimi oldum 25 şubatta bakalım bu ay düzenli olacak mıyım
lgrth Bahtsizbedevi_ ay tam bugün onunla ilgili bir video izledim iftara beş dk kala bozulan oruç için o saate kadar tuttuğun her saatin sevabını alıyorsun adet görünce orucu bozduğunda sünnete uyduğun için yine sevap sonrasında kazasını yaptığın için tekrar sevap bir oruçla 3 defa sevap kazanmış oluyorsun öyle diyordu 😂
hh56 kizatasozu ne günü ya regl oluyom diye dua edicem bide olunca en az 10 gün oluyor ya sebebi ne acaba sprail var bide bende
mrvehl kizatasozu bekarken gününde olmazdım ama evlendikten sonra hamile değilsem hemen hemen 1 2 gün fire ile gününde oluyorum 2 hamilelik yaşadım 5 senelik evliyim hahah
letafet Benimde prezervatif içime kaçmıştı 5 gün geçiyo adetim. Test yaptım negatif normalde hiç şaşmaz aynı gün gelirdi 🤯