• Öneri
  • Tavuklu Lazanyaa Yardım 💥

Kızlaaar Merhabaa Misafirlerime yarın için tavuklu lazanyan yapacağım tavuklu lazanyayı deneyenleriniz var mı nelere dikkat etmeliyiimm ve yanına ne tür şeyler yapmalıyım önerilerinize açığımm 🥰🙏🏻🫶🏻

Bsrkaya hiç yapmadim ama lazanyanin haşlama asamasinda suyumu suzerken birbirine yapısmamasına dikkat et dun bı abla bunu yaşamış ağlayarak anlatiyodu 🤭

kizatasozu lazanya haşlanmaz ki, haşlanırda hamurumsu olur.
      @Bsrkaya kıymalı neden yapmıyorsun ?
      Tavuğu kıyma gibi çektirmeyeceksen eğer ççookkk ufak ufak doğra, tavuk sote gibi önden yemeğini yap sonra katlara yerleştirirsin

Coolness baya ufak doğranmış olması gerek o zmn tavuğun

Coolness ben hiç yapmadım öyle gördüm iste Haslamisti sanırım oda bilmiyodu 😅

Eskobar aynen kıyma gibi çektirmeyecekse tantuniden bile ufak dogranmalı daha meşakatli olur gibi

Eskobar tantuni tarifi mi ? 😅
            Tavukları minicik doğra, toz biberle sotele, soğanı bol sumakla maydonoz ve limonla harmanla, küp küp domatesle karıştır. Tavuklar ve salatayı lavaşa, sonra dilimle üzerine yoğurt, afiyet olsunnnnn 😂😂😂

Coolness nasıl yapiliyo lazanya bende yarın ilk defa yapicam hayatımda kıymalı olandan?

mlksrdl canım yazarsam uzun olur detaylardan dolayı, lazanyaları haşlamana gerek yok, lazanya+beşamel sos+kıymalı iç harç olarak katları çıkarsın. Bir yemek sitesinden bakabilirsin detaylara istersen, çok mükemmel lezzet zaten, sürekli yapmak istersin 🤤

Coolness teşekkür ederim tatlım peki lazanyanin yanına ne olur yani çeşit olarak başka?

Coolness kız bir lazanya yapmışım ilk defa ama ef sa ne olmuş tadı bayıldım sahurda bişey yemesem mi diye düşünüyorum 😂😂😂😂