igze0101 Zor bi durumdasınız ve illa birini seçmek zorundasınız Grup sex yapmayi mi? (2 erkek ve sen) Eşinizin biriyle birlikte olması mi ? (senin gözünün önünde)
07_antalya igze0101 zor durumdan ikinsinden de sıyrılmaya bi yol bulmaya çalışırdım ne evliyken ben yaparım nede kocama düşüncesi bile kötü evli iken ama dulken grup yapmak istemişimdir ama cesaret yoktu🤷♀️
Olivetti igze0101 kocamın asla o zevki yaşamasını istemezdim 😂😂 o yüzden ben 😁 ama ya cok zor bir soru bari bekar olaydık
LiTeraRy Serraaa senin zaten arayipta bulamadigin sey hazir adamida aldatmayi dusunurken yapmisken grup yapayim diyorsun he yakisir sana 😁🤦♀️
Eylem10 Eşimin olması… Erkeğin hamurunda vardır aldatmak, yan gözle bakmak. isterse babam olsun aynı fikirdeyim. O yüzden iki erkeğin arasında iki paralık olacağıma o gitsin olsun.
Aleyna000 Eylem10 bu nasıl dusunce ya? Sizin esiniz oyle diye neden butun erkekler diyosunuz?? Kul hakkına giriyosunuz ya herkes aynı degildir seven ihanet etmez !
07_antalya Sima00 merak canım ama merakıma yenik düşüp yapmadım ya hobi olsa sürekli yapar insan ya hiç yapmadım ama ben merak ama yapmadım
Ozlemre Gruppp tabi eşimn baskasından zevk aldıgını görecegime. Grup yapmak isterim.. normalde ikisinede hayır 🙄
deleted_4033 igze0101 grup isterdim aslında hep bir merakım var bu konuda ama yapamazdım arada eşimle anal yaparken parmağıyla da önden isterim zevk veriyor açıkçası 😁😁
LiTeraRy igze0101 ne bilim yaa ikiside imkansiz seyler benim icin cevap veremiyorum ve pas diyorum 😁🤦♀️
Leondarling igze0101 grup tercih ederim, başka bir kadını eşimle düşünemem hem de gözümün önünde çıplak çıplak ayyyh
ZRaporu Tabi ki grup seks. En azından ben de zevk almış olurum 🙈 kocamı başka karıyla izlemektense 🙅🏼♀️