07_antalya Sima00 merak canım ama merakıma yenik düşüp yapmadım ya hobi olsa sürekli yapar insan ya hiç yapmadım ama ben merak ama yapmadım
Ozlemre Gruppp tabi eşimn baskasından zevk aldıgını görecegime. Grup yapmak isterim.. normalde ikisinede hayır 🙄
Olivetti igze0101 kocamın asla o zevki yaşamasını istemezdim 😂😂 o yüzden ben 😁 ama ya cok zor bir soru bari bekar olaydık
deleted_4033 igze0101 grup isterdim aslında hep bir merakım var bu konuda ama yapamazdım arada eşimle anal yaparken parmağıyla da önden isterim zevk veriyor açıkçası 😁😁
LiTeraRy igze0101 ne bilim yaa ikiside imkansiz seyler benim icin cevap veremiyorum ve pas diyorum 😁🤦♀️
Leondarling igze0101 grup tercih ederim, başka bir kadını eşimle düşünemem hem de gözümün önünde çıplak çıplak ayyyh
ZRaporu Tabi ki grup seks. En azından ben de zevk almış olurum 🙈 kocamı başka karıyla izlemektense 🙅🏼♀️
Prensannesi_190 igze0101 ay bu sorular aklina nerden geliyo 🤣🤣 b şıkkı esimi baskasyla tercih ederim🙄 cnku 2 erkek benim namusm godecegine onu ki gitsn🤣🤣