• +18
  • ORUÇ BOZULACAK😂🔥❤️‍🔥

Bizim şeytan bağlanmamış sanki.
Gecr gündüz başımıza bela açmaya çalışıyor

pri mesela canım sahur öncesi yapıcağımızı yapıp duş alıp yemek yiyip yatıyoruz yatınca bişey oluyo kız vallahi şeytan uğraşıyor diyorum zaten yapmışız daha neeee😬😂😂

• pri bunu yanıtladı.

pri kız nesi var yaşının😃 bende 32yaşındayım eşim 37, 8buçuk yıllık evliyim çocuklar uyuyunca bulduğumuz fırsatı değerlendiriyoruz🔥

bittercikolataa eşim diyabet hastası olmuyor bazen 😃çokta takmıyorum tabi bugün dedim şakayla karışık genç karın var çaresine bak die🫠😁😄

pri ben 24 eşim 34 😁 2 yıldır evliyiz ama 9 yıldır beraberiz yani bilmiyorum ben her zaman hevesliyim eşim de öyle hahahahah ayrıca 30 lu yaşlarda kadınlar daha istekli oluyorlarmış ne var yaşınızda yaa ben o yaşlarımızı da merak ediyorum şimdiden dksmdnmd

• pri bunu yanıtladı.

Kız 32 yaşım eşim de 39 40 olacak

halenurrr0161 9 yıllık evliyiz ondan önce aktif bir cinsel hayatım yoktu ama eşimin vardi

• Düzenlendi

halenurrr0161 aynı şeyi yaşadım demin . Araştırırken senin yazına denk geldim. Valla öyle tersliyorum küsüyoruz gönülsüz izin verinceye içim rahat etmiyor kaynanam var evde bi yandan bu saate kadar nerdeydin diye kürekle vurasım geliyor. Sabah duş alsan olurmuş diyor kari kocayız bişey olmaz diyor boşalmadım ama surtuyo kendimi kirli hissediyorum 😡😡😡😡sabah duş almıştım şimdi yine aynı şey

tabi evde biri varken heleki ramazanda daha da zor olur durup durup son dakikayı mı buluyor eşin de😂 gerçi bi yandan da haklı karı kocasınız sonuçta kim ne diyebilecek de insan çekinir yani. Biz çareyi biraz uzakta yatmakta bulduk araya yastık koyuyoruz ki oruç gitmesin sarılmıyoruz bile ezandan sonra

• tabi bunu yanıtladı.