Benim konuyu bilenler hatırlar belki, 9 gündür konuşmuyorum dün kızımı hastaneye götürdüm diye sadece ihtiyaç anında bikaç kelime edip sustum. Beraber de olmuyorum o günden beri, dün kızımı uyutup bende erken uyudum 10 gibi,arada bir gözümü açtığımda ya başımda duruyordu ya etrafımda dolanıyordu. Sonra baktım göğsümü elliyor git başımdan dedim oglumu uyutup yanıma bırakmıştı. Derken ben yorgundum önceki gece kızımın ateşi vardı diye gene daldım uykuya. Biraz geçti sanırım , sarsılmayla bi uyandım başlamış yapıyor kaç defa ittim istemiyorum yapma diye, işini bitirip bitti, tabi ben hala soguk davranıyorum çünkü içinden gelmiyor sinirim geçti ama ben hala çok kırgınım ona

muzaffer aklı başına gelmiş demekki burnuda sürtmüştür seninde gönlünü almaya çalışıyo sende uzatma ozaman önce karşılıklı konuşun bidaha bu şekilde yapmamak şartıyla sende karşılık verir barış derim fazla naz aşık usandırır diye bi laf vardırya

yesim631 babasına söyledim çok pis küfür ve laflar ediyor abime söylersem bu sefer geri dönüşü olmaz dedim. Abime dedigimi bilmiyorlar. Abim bayrama kadr bekle ben gelicem böyle devam etse çık gel dedi. İçim hala almıyor çünkü bu sefer ki küfürlerinde babaöa bile hakaret etti. Konuşucam ama mesafeli olcam en azından abim gelene kadar

perimasali802_ inan ediyorum böyşe böyle diye ama yok eskisi gibi takmıyor. Degişmiş o yüzden böyle uzak durmaya çalışıyırum

muzaffer Korunma olarak ne kullanıyorsunuz? Birde bir tane daha çocuk olmasın yani şuanda ben sinir oldum. Aranız bozukken uyurken ilişkiye girmesi bildiğin taciz hatta daha ilerisi benim gözümde, sen istemiyorsun etmiyorsun neyin zorlaması bu kusura bakma ama bildiğin peceteyi kullanip bırakmış kenara yaptığı bu kocanın Allah sabır versin ya oyy yazmayacağım daha burdan sinir oldum ben yüzsüz maymun yeminle

muzaffer anladım canım hakkında hayırlısı olsun sen nasıl rahat hissediyosan kendini öyle yap

SuVeAtes 20 haftalık hamileyim zaten canım. Ben burnu baya sürtsün istiyorum bana etti laf ve hakaretlerinden dolayı. Ve çok kırgınım

yesim631 ayn vala şuan baya soguğum yani içim ısınmıyor konuşmak istemiyorum

muzaffer aranızdaki saygıyı yitirmişsiniz zaten ama en azından bazı konularda saygı göstermesi gerekiyor uyurken şey yapmak nedir yani eşinde olsa senin istediğinin dışında olmamalı ettiği küfürleri hakaretleri sürekli yüzüne vur fazla naz aşık usandırıyosa da usandırsın başkasını bulmakla tehdit eden birinden çokta bişey bekleme zaten bide hamilemişsin yani tam duygularının karmaşık olduğu dönem insanın zoruna gider allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı canım 🙏

muzaffer kırgın olmakta o kadar çok haklısın ki Allah bildiği gibi yapsın onu

muzaffer pardon anlamadım siz uykuda iken sizle ilişkiye mi girdi 🙄

momd yapmaya başlayınca uykudaydım, sonra uyandım istemiyorum yapma dedim, daha ses etmedim istiyordum yapmasını kalbimi Çok kırdı diye dokunmasını istemedim sadece , tecavüz deil eger gerçekten istemeseydim asla yapamazdı.

• momd bunu yanıtladı.

azze hayır tecavüz deil ben eger gerçekten istemeseydim asla yapamazdı bana öyle bişi, kalbimi kırdı diye istemedim

muzaffer Senin isteğin olmadan nasıl yapabilir ya afedersin tecavüz gibi bir şey bu Allah akıl fikir versin haddini bildir bir daha yapmaya yeltenmesin

azze bilmiyorum karışık duygular içindeyim. Naz yapar gibi istememiştim, hatta gözüm uykudayken ona kurt gibi ne etrafımda dolaşıyorsun dedim oda Güldü,