• Muhabbet
  • Dubleks evi plan veya bilgisi olan var mı yardimm

mrvehl triplexde oturuoz da tek girişli ama çoğu zaman ben davet ederım kaynana kayınpederi kışa kadar bendeler 3. Kata oda yaptım onlara

mrvehl happykidste de gördüm konunu yazacaktım kayboldun çıkınca annesinin memesinden ayrılamamış senin kocan sen kocanla değil kocanın ailesiyle de evlenmişsin canım

Cicikiz ben direk ailesiyle evlenmisim çok kötü

mrvehl ailemin evi tarihi dubleks iki girişli ve bahçeli merak ettiğin nedir anlamadm

mrvehl iki ayrı mutfağı olsa zaten adı dublex olmaz yani 3+1 aynı evde de otursan dublex evde de otursan ikisi de aynı hesap oluyo yani tamam üst katta mutfak oluyor ama birkaç dolaplı bi mutfak oluyor yani benim merkezdeki evim dubleks alt katta 1 oda 1 büyük salon 1 de büyük mutfak var üstte de 3 oda 1 banyo terasa çıkış kapısına doğru da 3 dolaplı bi mini mutfak var ki zaten onu da terası kullandığımızda kullanıyoruz sadece kahve vs falan yani

mrvehl olmaz canım öyle sen evini ayırmaya bak belli ki eşin seni ikna edebilmek için böyle bişey söylemiş ama gittiğim birçok eve dönüp baktığımda sıradan bir dublex evde bunlar olmaz ama sen durumum iyi dersen ki gider bi müstakil villa tutarsın anca o şekilde olur onların da aylık kirası 50-60 bin burada

mrvehl
          Benim arkadaşımı eşi bu vaatle kandırmıştı. Yapma dedik ama biz kötü olmuştuk. Sonuç eşi vaatini bugün yarın diyerek erteledi sonrası kavga gürültü ve evlerini ayırdılar.

mrvehl ikiz villa olursa olur o dediği ya da iki katın arasını bölüp kapatırsanız da olur 😂

mrvehl evet var üst katta ayrı banyo tuvalet mutfak alt katta ayrı. İki katı birleştiren merdiven ve girişleri kapattık tam 2 aile yaşayabilecek gibi oldu. Ama asla beraber yaşamanızı tavsiye etmem. Bir zaman misafir oldum eşimin ailesinde kendi ailem oradan taşındığı için resmi işlerim vardı gitmemiz şarttı. Annemle beraber gitmiştik. O zaman bile huzursuz edecek şeyler oldu. Detay vermeme gerek yok anlarsınız zaten

buzdankalpler kız kardeşimin eşinin ailesi de öyle yapmışlar aradaki merdiveni yıkıp kapatmışlar alt kat 2+1 üst kat Amerikan mutfaklı 1+1..normal apartman dairesinde ama müstakil değil

mrvehl benim evim bu şekilde alt kat 1+1 kapalı mutfaklı banyolu balkonlu, üst kat 2+1 açık mutfaklı banyolu teraslı. Mutfak küçücük lavabodan ibaretmiş evi aldığımız adam proje çizdirip üst kata doğalgaz taşıtmış ve büyük mutfak yaptırmış. Apartman boşluğu direk evin içinde olduğundan kapı yapılabilir fakar çok anlamsız olur ve yerden çalar. Tek giriş var yani. Olmaz diye bir şey yok her şey mümkün işini iyi yapan birisini bulduktan sonra ama en mantıklısı bu şekilde olmaması yani kv ile yaşanmaz canım ev ev üstüne olmaz.

lgrth bizimkiler öyle büyük ihtimal bende hiç istemiyorum ama esim ailesini hicnkiramiyor sanki zorundayiz