• Muhabbet
  • Dubleks evi plan veya bilgisi olan var mı yardimm

mrvehl bence evi ayırın gelirse gelsin gelmezsede annesinin odasına bi beşik hediye et orda yaşasın sen böyle olduğun için oda öyle herşeyi kadına yüklemişler ah be bunu yetiştirende ana 🤐

mrvehl kuzum o zaman birazcık bel altı muhabbeti fantezisi falan yap biraz hayalle şevklendir anasıgilin yanında cilve falan yapmya çalış aa görecekler falan yap ses gitmesin falan de
Yaparsın inanıyorum
Beyinleri pipilerinin ucunda onların fantezi yap sen rahat olmak istiyorum kocamı istiyorum falan yap
Yeri gelince şeytan olmak gerekiyor ince yerden gir açık ve net ol hem küm etme o seni manipüle etmeye çalışıyor konu kapatıyor öyle sen kapatma karar alana kadar
Büyük ev almak istiyoruz bizde ilerki yıllarda ve eşimin kafasına koydum artık müstakil sadece bizim yaşayacağımız eve bakıyor yani düşünüyor
Bu gün ilerde büyük eve geçeceğiz dedi nasıl mutlu oldum🫠
Annengilde bize misafirliğe geldiklerinde kalırlar de
Bikaç gün sabrederiz sınra kavuşuruz farklı şeyler falan yaparız de aman işte söylede söyle
Ben çok üzülüyorum valla

mrvehl gidip gelme çok olmaz

Bu konudada kendini kandırma lütfen sende biliyorsunki o iş yaş

Eskobar valla canim eşimin aklında yoktu bile şuan ayrı ev düşüncesini cinsellikle soktum ah bi ayrı evimiz olsa neler olur rahat oluruz falan diye diye ahhaha biraz biraz kurcaladjm e aynı odada cocuklarla olmuyor dedim şuan ciddi ciddi düşünmeye başladı hatta bir yerden bisey bekliyoruz onunla başlayacağız ama şu kaynanayi peşime takmaya iyi olacaktı ama bırakamıyor işte ya il dışına cikmicaz İstanbulda durup bakicaz başka şaire ya da il dışına çıkıp böyle altlığı üstlük alicak

mrvehl benim evim öyle canım, iki mutfaklı iki girişli, üstte 2 oda 1 mutfak 1 banyo wc var altta da 3 oda 1 mutfak 1 banyo wc var yine de üst katta biri olsa ya da ben üstte olsam alta ses her türlü gider yani odada durup kapıyı kapatacaksanız bile yine de seslere dikkat etmek gerekiyor mahremiyet açısından zor yani Allah yardımcınız olsun ve arada bi merdiven var ama sonucta aynı ev içerisindesiniz beraber yaşıyor gibi olursunuz sonucta yinede😂

mrvehl iş sende bitiyor tamamen karıştır aklını gerekirse tavır yap mesafe koy ters davran unutma ki her zaman kaçan kovalanır kaç sende herzamankinden farklı ol soğuk ol kendine de daha dikkat et bakımlı ol çekici ol birden değiştir kendini noluyo desin ama sana da yaklaşamasın yaklaştırma.. şahsen ben öyle yaptım ve şuan babasıyla ayda yılda bir görüşür he hergün konuşur telefonda ama görüşmez

mrvehl annesiyle konuşun ev ev üstüne olmuyor 5 sendir aynı evdeyiz zaten bnm düzenim olsun evim olsun istiyorum diyin net olun biraz bnce sorun çözülür

2minnosannesi kaynana söz dinleseydi baştan oğluna iki çift laf ederdi maalesef. D

mrvehl boşver sürdür aklına zevki gelince onlarda sular durulur ben 3 ay sürdürdüm bunu öyle birkaç surata koyuverme yelkenleri hayatın ve psikolojin söz konusu

mrvehl her anımı sna ayırmal istiyorum falan de ailemize ilişkimize odaklanalım falan de
          Hatta dubleks düşünseniz daha iyi ne kadar giriş ayrı olsada ses gider de arada annegile gidip geliriz özleriz hem falan de
          De işte yaa bütün kozlarını kullan😂

mrvehl kırbaç falan hediye et yeni evimiz için diye ordan gir sonra biz bunları yaşadıkça ses gider utanırım bu kadar yakın olmaya gerek yok falan de eğer ihtiyaçları olursa zaten yardım ederiz o bizim anne babamız de
          Ama sana şunu söyleyim sakın anasına babasına laf etme iyi ol hep