Etipetito bu kocalar niye böyle bıktım tiksiniyorum yaparken artık 🤣

mlksrdl ahaha bende genelede yapacağım yemeği ilk defa yaparsam çok güzel oluyor sonrası yok 😂
    Düşündüm ve buldum
    Firina tavuk patates aticam yanina şehriyeli bulgur ve mercimek çorbası yapacağım
    Bugun de böyle olsun napalim zaten beni yoran et yemekleri cunku bu evde aslan var her gün et olmalı 🤣

lgrth ramazan başladığından beri hemen hemen hergün et yaptım 😂 bıktım artık bide ben ve çocuklar pek sevmiyoruz daha zor oluyor doymuyor adam doymuyor 😂

mlksrdl ben mercimek çorbası çökertme kebabi yaptım fikir olursa
      Sarman varmıs zaten yanına sadece çorbada olabılır

Etipetito bizde de öyle bende sevmem artık yapmaktan tiksindim ramazan öncesi de öyleydi 😂keşke böyle kısır patates salatası tarzı şeylerle de doysa 😂

lgrth benim ki onları yemekten saymaz hatta hiç yemez 😂😂
        Varsa yoksa et kelle paça mumbar

Etipetito yerim ama doyurmuyor onlar diyor sıkıldım çeşitsizlikten ya babam her şeyi yerdi 😂

Etipetito 😂😂

lgrth bende bıktım börek yemez karnı yarık yemez bakliyat pek sevmez karnabahar yemez içli köfte yemez napayım şimdi ben 😂😂

Etipetito ay o da bayağı seçiyormuş ya Allah yardım etsin 😂 ben alıştırıyorum çocuk bunu yiyor diyip yediriyorum bazen 😂

Etipetito ya bu benim kocam niye normal erkekler gibi et yemiyor ya deli ediyor beni ben de bize et yapsam ona başka bişey düşünürüm 😬😂