lolopoo Kızlar sabah güzel güzel uyuyodum bi anda rüyamda eşimle ilişkiye girdiğimizi gördüm orucum bozuldu mu acaba bilgisi olan varmı ? 🥲
lolopoo zarifhanim hani boşalınca bozukur falan derler ya ıslaklıkta hissetmedim aslında ama korktum da 🥲
lolopoo TombulHatun gokyuzununsonesi Cicekliperde zarifhanim Kızlar teşekkür ederim dün almıştım güsül tekrar alayım duş almak eziyetttt bari kocişimi kıllanım birlikte alırız akshajhs 😂
lolopoo Bahtsizbedevi_ normalde uzun süre ilişkiye girmezsek olurdu ama dün çok istedim galiba küsmüştük bide 😂😂🫣
belengaz23 zarifhanim merhaba bu konularda bilgilisiniz sanırım🌸 İki farklı gün niyet getirmeden oruç tuttum bozulur mu oruç unuttum almayı 😵💫
bittercikolataa Bahtsizbedevi_ aynı fikirdeyim canım😃😃 senin de canın istiyor belli ki kuzum işini gör sonra tekrar küsersin😄😄
lolopoo Bahtsizbedevi_ elleştik falan ama yapmadık bide onun şöin küstüm bu ara aşırı yoruluyor yoksa kendide dayanamaz 🤭😂
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa yok aşkım ben isteseydi yapamam şimdi çünkü reglm bugün 5.ci günüm bi kaç güne yıkanır sonrasında oruca geri başlıcam🤣