Bahtsizbedevi_ bittercikolataa yok aşkım ben isteseydi yapamam şimdi çünkü reglm bugün 5.ci günüm bi kaç güne yıkanır sonrasında oruca geri başlıcam🤣
bittercikolataa Bahtsizbedevi_ sende mi canım, benimde 2.günüm daha 5gün var önümde senin gene az kalmış bitmesine😌 sende de regl azgınlığı oluyor mu yoksa birtek ben mi böyleyim? @lolopoo sende cevap ver soruma canım
Bahtsizbedevi_ lolopoo hahahahah banada genelde o saatler gelir hep gözümü açıp bakarım eşim uyumuş oluyo sonra totişimi dönüp uyuyorum bende 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ lolopoo yok valla ben döner uyurum bu aralarda zaten fikfik havamda değilim eşimle konuşmaya bile tahammülüm yok niye diye sorma inan bende bilmiyorum
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa aşkım ben regl olmadanda olursada olur olmazsada olur kafasında olduğum için regl iken binde bir istek olur bende galiba bende biraz anormallik var
lolopoo bittercikolataa ahahahahah bendee fenaaa oluyor ölüyorum resmen yapalım diye eşimin gözüne bakıyorum 😂
bittercikolataa Bahtsizbedevi_ tatlım seni böyle görmeye alışkın değilim şaşırtıyorsun beni😃😃 adetken bana ekstra libido yükleniyor sanki 🤭
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa aşkım bu aralar o moda değilim oyüzden yoksa bende atlardım herifin üstüne 🤣
bittercikolataa lolopoo kız adetken nasıl yapcan😃😃 bende eşimin dibinden ayrılmıyorum sırnaşıyorum falan gel yanıyorum diyorum ama adam yapma 1hafta bana yasaksın git dinlen diyor
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa aşkım konudan bağımsız sen hamile değilmiydin ben seni hamilesin diye hatırlıyorum
lolopoo bittercikolataa valla bazen duşta yapıyoz dayanamıyorum napım yapıncada kasık ağrısı oluyor 😂🤭