Bahtsizbedevi_ bittercikolataa aşkım bu aralar o moda değilim oyüzden yoksa bende atlardım herifin üstüne 🤣
bittercikolataa Bahtsizbedevi_ işte o yüzden şaşırıyorum ya zaten kuzum seninde libido yüksek durmazdın pek😃😃
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa aşkım konudan bağımsız sen hamile değilmiydin ben seni hamilesin diye hatırlıyorum
bittercikolataa Bahtsizbedevi_ yok canım hamile değilim aman olmayayım 2çocuk yetiyor da artıyor bana Allah hiç olmaya versin, bir ara gecikmiştim belki onu hatırlıyorsundur sonra adet oldum çok şükür
[silindi] lolopoo bozulmaz uyanınca gusül alıp devam edebilirsiniz eğer boşalma ıslanma filan olduğunu düşünüyorsanız
lolopoo bittercikolataa valla bazen duşta yapıyoz dayanamıyorum napım yapıncada kasık ağrısı oluyor 😂🤭
bittercikolataa lolopoo bazen benimde gözüm dönüyor da eşim asla kabul etmiyor, sevişmekte yetmiyor ki adetken😃😃🤭
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa aynen bugün eim wp mesaj atmış daha regln bitmedimi daha diye cani sert fikfik istemiş bende yarına dedim sabırsızlıkla yarını bekliyo🤣
bittercikolataa Bahtsizbedevi_ bugün sizin fikfik günü demek, iyi eğlenceler o zaman ateşiniz bol olsun kuzum🔥😄
bittercikolataa lolopoo aaaa şaşırdım canım durabilmene😃 gerçi sen bu küslüğün acısını fena çıkarırsın barışınca🤣🤣
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa yok aşkım bugünde yattı o iş eşim yorgunmuş biraz dinlensin bi kaç gün sonraya kaldı inşallah 😁
lolopoo bittercikolataa sormaaaa zor duruyorum azıcık gidip kucağına fln oturuyom tam kıvama gelince kaçıyorum bugun ama yetti fik fik zamanı 😂😂