seynnnn Kızlar hamileliğin ilk ayında ara ara kasık ağrısı normal mı adet olacakmışım gibi ağrıyor acıdan kıvranıyorum sonra geçiyor ara ara böyle oluyor
Bahtsizbedevi_ seynnnn çok normal kuzu hem rahim hemde bebek büyüdükçe kasık ağrısı bel ağrısı yapar sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah
seynnnn Tinnymom çok teşekkür ederim ağrı girince korkuyorum acaba gerçekten adet mi olucam diye. İlk hamileliğim baya tecrübesizim :(
merilla Benimde olurdu rahim büyüdüğü için olurmuş doktorum öyle demişti. Tabi bahsettiğim çok şiddetli dayanilmayacak bir agri değil
seynnnn kizatasozu ay 3 gündür sürekli midem bulanıyor ama kusamıyorum mide bulantısı için ne önerirsiniz
kizatasozu seynnnn doktoruna söylersen seni rahatlatıcak bi ilaç önerebilir cnm bence sabahları kraker ye tuzlu olanlardan iyi gelir oda
seynnnn kizatasozu haftaya gidicem o zaman söylerim ama bulantılarım akşama kadar sürüyor benim normal midir acaba
kizatasozu seynnnn bilmem şuan hatırlamıyorum bende akşama kadar suruyomuydu normelde de hastalanınca kusan birisimisin ?
seynnnn kizatasozu yok yani en son ne zaman kustum onu bile hatırlamıyorum arabada uçakta vs asla midem bulanmaz
kizatasozu seynnnn bende hamile kalana kadar hiç kusan biri olmadım hamilleikte ilk defa yaşadım ve iğrenç bişey