Kızlar hamileliğin ilk ayında ara ara kasık ağrısı normal mı adet olacakmışım gibi ağrıyor acıdan kıvranıyorum sonra geçiyor ara ara böyle oluyor

seynnnn çok normal canım. Rahim buyuyo bu da ağrı yapıyor

Tinnymom çok teşekkür ederim ağrı girince korkuyorum acaba gerçekten adet mi olucam diye. İlk hamileliğim baya tecrübesizim :(

seynnnn çok normal kuzu hem rahim hemde bebek büyüdükçe kasık ağrısı bel ağrısı yapar sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah

Benimde olurdu rahim büyüdüğü için olurmuş doktorum öyle demişti. Tabi bahsettiğim çok şiddetli dayanilmayacak bir agri değil

seynnnn normal cnm ağrı olması ağrıdan daha beteri var surekli kusmak 😖🤮

seynnnn doktoruna söylersen seni rahatlatıcak bi ilaç önerebilir cnm bence sabahları kraker ye tuzlu olanlardan iyi gelir oda

kizatasozu haftaya gidicem o zaman söylerim ama bulantılarım akşama kadar sürüyor benim normal midir acaba

seynnnn bilmem şuan hatırlamıyorum bende akşama kadar suruyomuydu normelde de hastalanınca kusan birisimisin ?

kizatasozu yok yani en son ne zaman kustum onu bile hatırlamıyorum arabada uçakta vs asla midem bulanmaz

seynnnn bende hamile kalana kadar hiç kusan biri olmadım hamilleikte ilk defa yaşadım ve iğrenç bişey