Kızlar hamileliğin ilk ayında ara ara kasık ağrısı normal mı adet olacakmışım gibi ağrıyor acıdan kıvranıyorum sonra geçiyor ara ara böyle oluyor
*gebelikte kasık ağrısı*
seynnnn çok normal kuzu hem rahim hemde bebek büyüdükçe kasık ağrısı bel ağrısı yapar sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah
Bahtsizbedevi_ çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Benimde olurdu rahim büyüdüğü için olurmuş doktorum öyle demişti. Tabi bahsettiğim çok şiddetli dayanilmayacak bir agri değil
seynnnn rica ederim kuzum 🌺
seynnnn normal cnm ağrı olması ağrıdan daha beteri var surekli kusmak 😖🤮
kizatasozu ay 3 gündür sürekli midem bulanıyor ama kusamıyorum mide bulantısı için ne önerirsiniz
seynnnn doktoruna söylersen seni rahatlatıcak bi ilaç önerebilir cnm bence sabahları kraker ye tuzlu olanlardan iyi gelir oda
kizatasozu haftaya gidicem o zaman söylerim ama bulantılarım akşama kadar sürüyor benim normal midir acaba
seynnnn bilmem şuan hatırlamıyorum bende akşama kadar suruyomuydu normelde de hastalanınca kusan birisimisin ?
kizatasozu yok yani en son ne zaman kustum onu bile hatırlamıyorum arabada uçakta vs asla midem bulanmaz
kizatasozu yine kusamıyorum sadece bulantım var
seynnnn bende hamile kalana kadar hiç kusan biri olmadım hamilleikte ilk defa yaşadım ve iğrenç bişey