• Muhabbet
  • 💬 Haydi bakalım hep beraber geçmişe gidiyoruz 💬

ZRaporu hiç üzülme seni çok güzel günler bekliyo… temiz kalmaya devam et kalbini yorma.. imtihanın çok olacak ama bi kız annesi olacaksın minik elleriyle yüreğini ısıtacak..seni seven bi eşin olacak.. galip gelmen gereken şeyler yaşayacaksın sonundada çok güçlü bi kadın olacaksın bugün olduğun gibi.. seninle herzaman gurur duyacağım hatalarınla eksiklerinle öfkenle sevginle iyiki varsın canım kendim hep mutlu kal..

ZRaporu evlenme hayatini yaşa gencligini yaşa zaten sonunda evleneceksin bukadar merakli olma merak ettigin gbi birsey degil derdim heralde

Eşimle o yaşta tanışmıştım şimdi 27 yaşındayım… Sakın sakın bu çocukla çıkma sonu evliliğe gider ve mutsuz Bi evlilik yaşarsın her gün keşke dememek için uzak dur ve okuluna odaklan

Selma bu tartışmayı sabitledi.

ZRaporu
    ders çalış. Etrafına bakma. Arkadasın olmak zorunda değil. Çok sıkı çalış. Evlenmek bış köle gibi kalk bebek bak ev temızle yemek yap çamasır as yıka SADECE BUNDAN İBARET. Kıyma kendıne kalk ders çalış paranı kazan elalemin eline bakma elalem senın eline baksın

Aferin kızım sana o yaşta bile seçimlerin muhteşemmiş,17 yaşımdaki bana teşekkür ederim(Not:Bugünkü ben)canım kendim 🥰

ZRaporu “bir sene kıçını kırıp ders çalışman bütün hayatını kurtaracak. Tüm hayatında rezil olman da vezir olmanda senin elinde. Seçimlerini mantığınla yap. Her yüzüne güleni dost sanma.”

Panda evet ha dayakmı yiyorum hakaretmi işitiyorum yok ama evlenince anladımki mutsuz Bi evlilik için dayağa gerek yok ilgisizlik vurdumduymazlık yetermiş aynı evin içinde iki yabancı olmak zormuş akşamları tek başına oturup TV izlemek tek başına gidip yatmak evln içinde konuşacak birinin olmaması mutsuz Bi evliliğe yeter

Brn Canım inşAllah her şey düzelir Allah gönlüne göre versin🙏

• Brn bunu beğendi.

ZRaporu akkili ol derdim hic kimseyele muhatap olma derdim ve tek bawima kendi hayatimi yawardim🙂😁

ZRaporu sen muhtesem bir insansin asla ama asla baskalarinin verdigi akillari alma kendi aklinla yuru yolunda.

Ve bugun iyiki kendi aklimla yurumusum daima yolumda afferin alnimdan opuyorum kendimi😌

Karşına çıkan herkese güvenme.
      Bugün bu kadar kimseye güvenmiyorsam o zamanki hatalarımdan dolayıdır.

Ben de yazayım o zaman🙃

Yurt dışına çıkmak için uğraş çalış tatlı kız. Sen her şeyin en iyisini hakediyorsun. Kendini keşfetme yolculuğuna başla…
      Erkekler mi? Onlar birer aptal.. onlardan uzak dur..

ZRaporu sirf huzurun kacmasin diye sakin hic birseyi altdan alma gerekirse aac bas kavga et ama kendini asla ezdirme

Ve asla genclik atesi diyip salak gibi asik olup dunyanin etrafinda döndüğünü sanma

17 yaş aslında bir insanın hata yapmaya müsait olduğu bir yaştır. Ne reşit ne çocuk sayılırsın. Aklın 5 karış havadadır.. En çok hatayı da bu yaşta yaparsın💬

ZRaporu ben de çoğu kişi gibi ders çalış derdim ama muhtemelen ben kendimi de dinlemezdim🙈 arkadaşların değil annen baban senin ailen kıymetini bil derdim.