yesim631 yeşim yorgunum yeşim ki kizim çok kötü başlasak sonu gelmiyor ya tam yapacaz hazırız uyanıyorlar yada işin ortasında kala kalıyoruz🥴

yesim631 dün gece yaptık kaç gündü yapmamıştık lekelenmem olmuştu 🤰🏻diye ama sert olmadan yaptık kendimde rahatladım🫢😀 bu gecede istiyorum ama eşim şifayı kapmış bakalım gece neler olacak 🤣

yesim631 ahahaha arada dinlenmek şart tabi 😂😂 ya bir şey soracam beş doğum sık ilişki genişlik oluyor mu

bossmom iyi dün yapıp rahatlamışsın eşin iyileşince doğumdan önce tekrar yaparsın

lgrth fikfik olunca Allah güc kuvvet veriyor ona aslında 🤣🤣

yesim631 evet ya eşime diyorum bu aralar yaptık yaptık yapmadık doğum lohusa derken uzun zaman yapamicaz

lgrth aşkım inanırsınız benimki doğum yaptıkça daraldı sanki ben öyle hissediyorum hatta geçen gün eşimde sordum doğum yaptıkça dahada daralma oldu diye oda farkında benimki aksine doğum yapmadan önce daha esnek ve genişti

bossmom hepsi mi aynı olur 🤣 ama yorgunluğa falan iyi geliyor benim bile ağrılar kesiliyor vücut dinlenmiş oluyor 😂

bossmom aynen öyle tadını çıkar zaten o halden çıkıp hazır hissedene kadar 😂

lgrth amin amin 😂ilk doğumumda kesi olduğu için 7 dikiş atıldı diğer üçünde en fazla 2 bilemedin 3 dikiş oldu son doğumumda ne kesi nede dikiş oldu

lgrth sonra tekrar aynı oluyoruz sex esnasında insan çok iyi oluyor gerçekten🤣🤣

bossmom aşkım eğer doğumu normal istiyorsan ilişki normal doğumu kolaylaştırıyo bende hep doğumuma yakın ilişki yaşardım kolay olsun diye

yesim631 ya ne güzel korkuyorum ben tekrar dikiş kesi zaman azaldıkça da stres oluyorum 😂

bossmom ihtiyaç işte 😂 senin bebe döndü mü

lgrth aşkım hiç korkma kendini kasmadan doğru şekilde ıkınırsan doğumunda okadar kolay olur Allah bi avazda bi sancıda kurtarsın kuzum seni ve bossmom seni🌺🤲