bossmom benimki de makattan sağ alta dönmüştü en son da tam baş geliş olmuştu..sırtı poposu da olabilir benim de taş gibi oluyor karnım

Bahtsizbedevi_ ilkinde öyleydim 25 saatin sonunda işte yorgunluktan zar zor doğurdum 😂 hastaneye son 5 saat gitmiştim 😂 bebeler kaçar kilo doğdular hatırlıyor musun

lgrth evet canım hepsininkini hatırlıyorum ilk kızım 2.5 kilo doğdu 2.ci kızım 2.900 doğdu 3.cüde aynı 2.900 doğdu 4.cü oğlum 3.50 doğdu son kızımda 3.575 doğdu

• Düzenlendi

aykirikadin gel sende beraber edelim canikom sıpamı uyuytum kayfemi cigaramı aldım keyfim yerinde ohhh kocasız başım dertsiz aşım sjshshsh

tazeann ahahah niye öyle diyon kız sıkıldın mı sende 😂

• Düzenlendi

lgrth he velle sıkıldım ya her gün her gün istiyordu onun yüzünden günaha giriyodum bide kendini acındırması yokmu diyorki ben istediğimde sen yapmıyorsun ya Allah’ım ona günah yazma diye dua ediyorum diyor 😂😂 hem evi dağıtan da oymuş o yok ev dağınık değil 😂

tazeann ahahahah Allahım pek düşünceliymiş bir de 😂😂ay evet insan bir kafa dinlemek istiyor ya

egce herifin gelince yaparsın sende ❤️‍🔥❤️‍🔥😂

• egce bunu yanıtladı.

lgrth evet öyle oldu diğerleinde ebeler dinlemeden yanlı zamanda ıkındığım için yırtık sırıklar oldu oyüzden dikiş atıldı sonuncu doğumumda ebeyle hareket ettiğim için çok hafif sıyrık oldu onada dikiş gerekmedi😂

Bahtsizbedevi_ kız zaten o yorgunluk sancıyla insan ne yaptığının farkında olmuyor ki sıyrıklar kendiliğinden iyileşti mi