Bahtsizbedevi_ Allah Allah darısı bize 😂 her doğumda dikiş oldu mu peki
Fikfik
lgrth amin amin 😂ilk doğumumda kesi olduğu için 7 dikiş atıldı diğer üçünde en fazla 2 bilemedin 3 dikiş oldu son doğumumda ne kesi nede dikiş oldu
Bahtsizbedevi_ takatim yok yapyım yaa
bossmom aşkım eğer doğumu normal istiyorsan ilişki normal doğumu kolaylaştırıyo bende hep doğumuma yakın ilişki yaşardım kolay olsun diye
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ ya ne güzel korkuyorum ben tekrar dikiş kesi zaman azaldıkça da stres oluyorum 😂
bossmom ihtiyaç işte 😂 senin bebe döndü mü
Bahtsizbedevi_ o sancının şiddetlinden ıkınmayı becerecek gücüm kalmamıştı 😂inşallah şimdiki daha hızlı olup biter 😂
lgrth inşallah kuzum🌺
lgrth benim son doğumumda olmuştu ben artık bırakmıştım çatalda gelmiyo doğmuyor diye çocuk içerde ödem olmuştu ebe karnıma bastırarak çıkarmıştı bebeği o sıradada banada bi güç kuvvet geldi o an bende ıkınmıştım öyle doğdu bebeğim
Bahtsizbedevi_ inşallah teşekkğr ederim🥰
Bahtsizbedevi_ ilkinde öyleydim 25 saatin sonunda işte yorgunluktan zar zor doğurdum 😂 hastaneye son 5 saat gitmiştim 😂 bebeler kaçar kilo doğdular hatırlıyor musun
Bahtsizbedevi_ fik fik için ikinci bi şahıs lazım oda elimde yok maalesef 😂
tazeann ozaman Allah kavuştursun diyimde hemen kavuşasın merikine😂
lgrth evet canım hepsininkini hatırlıyorum ilk kızım 2.5 kilo doğdu 2.ci kızım 2.900 doğdu 3.cüde aynı 2.900 doğdu 4.cü oğlum 3.50 doğdu son kızımda 3.575 doğdu
Bahtsizbedevi_ en tombiğinde dikiş olmamış maşallah 😂
Bahtsizbedevi_ hemen kavuşmak istemiyorum tövbe de biraz daha zaman geçsin sonra kavuşurum merimee az daha özlesin kerooo 😂😂
tazeann kız nasil güzel sohbet ediyorsunuz🔥🔥