incinmissindedi minikooo laf arasında şaka ile yap dedim ama istemedi anlamamazlıktan geldi sanırım. O bazen isteyince direk kafamı oraya doğru itiyor 😅 öyle yaptırıyor
minikooo incinmissindedi ahahhaha açıkça yap dese derim de demiyorki o an yapmasam sonra niye yapmadında demez 😅😅 ben sırf istyo kafasında canlandırmasın aklı kalmasın diye biraz yapıyorum
minikooo vahsikelebekk yaa ahshhshahs öylede diyebilirz tabi istenmeden yapılacak şey değil gllgfkkfkfkfkkf
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ genç olabilirim ama bana 5 yeter çok istiyorsan sen yap bitane 4.le çocuğu🤣
perimasali802_ vahsikelebekk 🤣🤣🤣🤣 bazen oral yaparken ses geliyor küt diye aha diyorum elden gitti 😂😂😂
lgrth Bahtsizbedevi_ sana yetiyor kocana yetmiyor ki 🤣🤣🤣 gençsin menopoza çok var 7yi tamamlarsın diyorum 😂
Bahtsizbedevi_ lgrth yok yok Allah korusun büyük konuşmayım ama ben 5.te kalırım yani umarım istemiyorum artık taş ve genç olabilirim ama kafam ses kaldırmıyo artık🤣
Bahtsizbedevi_ lgrth kocada bazen yapalım 6.yı diyo bazende şu borçlar bitsin öyle yapalım diyo bu aralar gel gitleri var 🤣🤣
vahsikelebekk perimasali802_ yolunu nasıl buluyor ya bazı pozisyonlar bana efsane gibi geliyo yani onun rahatça yapılması imkansız gibi 🌝
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ hahahah hadi hayırlısı bi bebiş geliyo postu bekliyorum senden yakın zamanlarda🤣🤣