perimasali802_ vahsikelebekk 🤣🤣🤣🤣 bazen oral yaparken ses geliyor küt diye aha diyorum elden gitti 😂😂😂
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ genç olabilirim ama bana 5 yeter çok istiyorsan sen yap bitane 4.le çocuğu🤣
lgrth Bahtsizbedevi_ sana yetiyor kocana yetmiyor ki 🤣🤣🤣 gençsin menopoza çok var 7yi tamamlarsın diyorum 😂
Bahtsizbedevi_ lgrth yok yok Allah korusun büyük konuşmayım ama ben 5.te kalırım yani umarım istemiyorum artık taş ve genç olabilirim ama kafam ses kaldırmıyo artık🤣
Bahtsizbedevi_ lgrth kocada bazen yapalım 6.yı diyo bazende şu borçlar bitsin öyle yapalım diyo bu aralar gel gitleri var 🤣🤣
vahsikelebekk perimasali802_ yolunu nasıl buluyor ya bazı pozisyonlar bana efsane gibi geliyo yani onun rahatça yapılması imkansız gibi 🌝
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ hahahah hadi hayırlısı bi bebiş geliyo postu bekliyorum senden yakın zamanlarda🤣🤣
lgrth perimasali802_ 😅😅bir de memesiyle oynuyorum bu ara o da hoşuna gidiyor yeni keşfettik onu da 😅 Bahtsizbedevi_ canım senin elinde mi o sanki 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ lgrth elimde değil ama hergün dua ediyorum olmayana gönülden isteyeme gerçekten hakedene ver diye Allah’ta biliyo ya beni oyüzden olmuyo şaka bi yana rabbimin gücüne gitmesin ama gerçekten istemiyorum
lgrth Bahtsizbedevi_ e arada aklı çalışıyormuş farkına varıyormuş durumun 😂 sende tüm borçları bitir ondan sonra bu tekliflerle gel kendimize zor yetiyoruz mevcut arttırma de
perimasali802_ lgrth oruc mu mevsim mi bilmiyorum olmadim hala arada sanci ağrı oluyor tamm oldum diyorum yok inat etmiş gelmiyor 😂
Bahtsizbedevi_ lgrth kız söylüyorum söylemez olurmuyum ben bakıyorum hem çocuk riskiyle geliyo diyo 🤣
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ sen 3 çocukla böylesin benim pertim çıkıyo sinir sistemlerim bozulmuş durumda 🤣