lgrth Biyiklim işte gömleği de içine koymuşsun iyice sırıtmış başka gömlekle dene farklı renk siyah ya da beyaz içine sokma kemeri gömleğin üstüne tak sende kısa değilsin normalde ama boyunu kesmiş kilolu göstermiş bu şekilde 😂
lgrth Biyiklim gömlek içerdeyse iyice patlamıştır kalça şimdi bir de kırışık kumaş daha kalın gösterir 🤣 sen alırsan mevlana etek üstü crop tarzı mini ceketlerle kombin yap bir dahakine 😂
Biyiklim lgrth ya aslında kloş etek giyerim tarzım odur ama buna da heves ettim alayım dedim fiyatı da uygun olunca 😂
Bahtsizbedevi_ Biyiklim aşkım benim tarzım değil ilk gördüğümde bu ne böyle dedim ama yanındaki çok çok güzel tatlış çıkmış pozunu yesinler minnoşun🥰🤣
Biyiklim Bahtsizbedevi_ ya ne bilim yeni çıkan şeyleri alma hevesi geliyor birden o yüzden aldım 😂evet yanımdaki çok güzel pozlar verir ondan öğreneceğim çok şey var 😂 ❤️
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ aynen derler vallahi yazık evinde ütüsü yok herhalde kırışık etekle geziyo derler🤣🤣🤣
lgrth Biyiklim farklı kombinlerle bekliyoruz 😂 Biyiklim of ne anlarsınız modadan demodeler sizi de geç 🤣
lgrth Biyiklim bence de boşversene modaya uydun diye bahane arıyor kendisine güvense kesin alırdı 😁 Biyiklim ahaha doğru 😂