Merhaba arkadaşlar, bu yaşıma kadar asla kilo almayı beceremedim hamilelik dışında. Sezeryan Doğum yaptım cok geçmeden hemen verdim kiloları suan 48kg yum.
kilo alamıyorum yiyorum da aslında fakat kilo olarak dönmüyor bana malesef. Bütün önerilere açığım eğer ek takviye varsa önerebileceğnz cok iyi olur 7-8kiloya ihtiyacım var boyumda uzun çünkü

Savasedefff gel bacım benimle takıl 1 hafta 10 kilo garanti ediyorum. Transfer olsa 10 değil 20 kilo aktarırım da olmuyor işte. He fazla dersen nasıl olsa verebiliyorsun kiloyu sen :) Ahhhh hayaller hayatlar

Savasedefff benim eşimde o sekilde yese de kilo alamıyor evlenmeden önce yine iyiydi ama suan işi cok koşturmacali ve o yuzden yedigi yaramıyor yeni evlenendigimizdeki pantolonunu denedi icinde yüzüyor adam ve 2 3 gundur karışım yapmaya basladim. Süt, bebe buskivisi, fıstık ezmesi ve 1 adet muzu icicek haline getirip onu sabahlari ve aksam yatamdan önce veriyorum. Haftada 3 4 kilo aldiriyomus

Savasedefff ay aynı ben bende öyleyim hamilelikte aldığım kilodan kaldıra azcik toparladm ama 5.10 kilo daha olsa istediğim fiziğe kavuşucam😂😂😇

Yüce mevlam kimisine bol bol veriyor (bana)
          kimisine arattırıyor. Keşke sana vermem mümkün olsa bütün masraflar benden 😂

Umutefemoom 46 ile hamile kaldım 62 ile doğurdum şuan 48 im gram yağ yok neyseki orantılı vücudum kötü durmuyor ama biraz alsam iyi olurdu😌

deleted1 benimde vücudum öyle kötü durmuyor ama biraz daha kilo alsam iyi olur tabi bazen giydiğim yakısmadığını düsünüyorum

Teyzem de asırı zayıftı ne yaptıysa olmadı sonra surup gibi bisey almıştı eczaneden kilo aldı ama tabi ne kadar saglıklı bilemem 🤷🏻‍♀️

Savasedefff ay bende 52 kiloyum bende kilo almak istiyorum ama nafile çok iyi anlıyorum seni ne yesem alamıyorum herseyi denedim yok😢