Neleroluyor bu söylediklerinizi tabiki akıl edebiliyorum hiç bir sorun yok hersey olması gerektiği gibi çıktı 😉 zaten sorumda da hiç birsekilde kilo alamamakla ilgiliydi.

Sonsuz_ aslında biliyomusun cok sık yemek yerim. Fakat mesela ben doyunca sofradan kalkarım belki de doymuyorum doyduğumu zannediyorum. Tatlı çerez falan cok tüketirim aslında evde tatlı eksik olmaz hep yaparım evde yemek yeme kültürümzde daha cok karbonhidrat ve et türüdür mesela
benim aşırı metabolizmam çalışır hiç zorluk yaşamadım belki de oyüzden

Kafayı yicem ya ben kilo vermek için bir taraflarımi yırtıyorum bacım mutfagin önünden geçsem 3 kilo alıyorum gel sen düşün halimi bide sezeryan doğum kilosu 6 ay oldu hala gitmedi 70 kilo evlendim 87 hamile kaldım ilk 3 ay 80 oldum 107 doğuma girdim 97 düştüm doğumdan sonra simdi 89 um ne kadar oynak kilom varmış yazarken farketim😅😅

6 gün sonra
bir yıl sonra

Savasedefff 45 kiloyum bende varsa öneriler ilac falan kullanayım düğünümüz var ve üstüme kıyafet olmuyor ya delircem

Savasedefff bende iştah yok valla banada yaş ilerlesin alırsın diye diye 30 yaş oldum ne zaman alacaz artık yaa😔