• +18
  • Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋

Çok merak ediyorum gerçekten bi benim mı anormal şuur kaybettiren gecem oldu hemen anlatıyorum ⬇️💋🔥

ayazz, başlığı Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋 olarak değiştirdi.

ayazz başı korkulu ve stresli ortası endişeli ve ateşli sonu hafif ağrılı ve mutlu 😋

ayazz benim ki çok komikti 🤣 gelince anlatırım 😁😁

ayazz Bol ağrılı sızılı sadece kapıyı açan bi geceydi 😑

ayazz küvette sığamadık kenarına dayadı beni belim kırılcak sandım ama çok iyiydi 🤣 tabi 2 gün belim acıdı 🤣🤣

ayazz benimki ablası zeytinyağı getirmişti eşime yavaş zorlamadan yap dedi. Tabi eşim naptı; uzandık sevişme fln olmadan direk girdi içeri tabi ben bas çığlığı ve direk ittim onu, kanamam oldu . 2 defa daha yaptı sabahta gene 2 defa yaptı tabi ben ağrı ve hafiften bi zevk almaya başlamıştım sadece. İlk 1 ay sadece o yaptı baktım ben kalıyorum ona öğrettim benimde boşalmam lazım diye diye oda ögrendi şimdi

ayazz görücü usulü evlendim 25 günde düğün bitti eve geldik utanıyorduk birbirimizden önce telfnda fotoğraflara falan baktık sohbet ettik sonra baktım beni öpmeye çalıştı sonra hazırlandık önce namaz kıldık tabi benim namazım hiç kabul olmadı çünkü korku stres ve heyecandan duaları kendimi şaşırdım 🤣neyse namaz bitti ışığı kapattık soydu beni ön sevişme olmadı çünkü eşim ne yapacağını bilmiyordu sadece koymaya odaklanıyordu🤣🤣neyse baktım girmiyor olmuyo bende stres yaptım korktum hade hade koy dedim 🤣 😂 🤣 eşimde girmiyor diyor 🤣 hade diye gazlıyorum bende neyse oldu kan az bişi kan geldi bitti devam etmedik çok ta ateşli değildi sıradan düzdü eşim bilmiyordu bir şey 🤣🤣

ayazz biz dayanamayıp nişanlıyken yapmıştık eşim tam yapamadı sadece penisin yarısını soktu içeri bende o acıyla eşimi ittim tabi eve gittiğimde kanı görünce çok korkup eşimi bi 100 defa aramıştım ağlayarak