• +18
  • Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋

Bizde de aslında çarşaf görme adeti var ama biz evlendikten sonra seksin %20sinş yaptık cok az bi kan geldi kayınvalideme gösterdim ama o istemedi yinede gösterilmeli diye biliyoruz. Reglim geldi 1 gün sonra zaten o yüzden agrıdan sürekli istemsiz ayaklarımla itiyordum. Almanyaya gelince de 1 hafta yaptı düşmesi ara vere vere yaptık ama ben cok zor izin verdim tüm penisin girmesine 10 gün sonunda artık zevk almaya baslamıstım😝

ayazz biz kaçarak evlendik kv ile yasiyorum kaynatam kardeşlerine gittiler evde başbaşa kaldık görümcemin yatağında ilişkiye girdik tam 6 saat sürdü bi türlü giriş yapamadı eşim korktum ben kaçtım durdum eşim de tamam yapmicam oyna dedi bende inandım oynarken birden girdi saat 12 den 6 ya kadar uğraştık saat 6 da kanamam oldu korkmamın sebebi de eşimin yengesi bizi sıkıştırdı ayrı ayrı korkuttu beni sakin ol stres yapma zarın geriye kayar patlamaz dedi stres yapmayacağım var sa da yaptım 😄😄😄

incinmissindedi kv lerde var altimiza bez parçası serdik ama ileri geri yapmaktan durmadı gotumde 😄😄 sonunda durmuyo elime aldim baktı sabah saat 6 oldu girmiyor tamam oyna dedi oynarken birden sapladı o acı ile bezi birden vajinama bastırdım baktım kan geldi sevinçten ağladım 😄😄😄

gokyuzununsonesi hedefi vurmıycak benim için de zor bulacak deliği direkt deliği bulan koca bekarken başka delik de kurcalamış olabilir rahat buluyorsa yerini iyi biliyordur😄😄

incinmissindedi benim kocamda kışın banyo yapmaktan üşeniyor hava soğuk diye uzak duruyo yazın da banyo yapmak iyi oluyor diye üstümden inmiyor😄😄

ayazz o kan gelecek stresi kendini kanıtlama olayı olmasa zaten bu kadar sıkıntılı da olmaz 😂

ayazz haha çıkardı vala 2. 3 gün sonrasında aglamaklı oldum 5 defa boşaldı

O kadar korkuyordum ki düğün günü hep bunu düşündüm ama eşim çok anlayışlı davrandı o gün denedik ama yapamadık sabah kalktık kahvaltı yapıp duş aldık biraz rahatlayınca öğlene doğru yaptık öyle kan falan gelmedi pembemsi akıntı gibi ama çok rahat oldu sonra her şekilde yaptık balayında hiç kasmadım

ayazz ikimizde çok ateşliydik nişanlılık dönemindede ilk gecede ama asla yaptıramadım tam koyacakken acıdan ittiriyordum dur dur diye sonra farklı yöntemlerle rahatlattım hep ertelettim çünkü tam girecekken çok acıyordu resmen kalkıp kaçıyordum en son beşinci günümüzdü kocam artık yeter dedi birde başlarda yağ hiç akıl etmedik bebek yapı getirdi o gün olduk ama kan falan hiçbirşey gelmedi. Eşim neden kan gelmedi falan diye söylendi bende herkeste gelecek diye birşey yok dedim yoksa bana güvenmiyormusun demiştim oda hayır güveniyorum tabii ama kan bekliyordum dedi ilerleyen günlerdede hep yaptık ama hiç bir damlada kan gelemdi oysa çok acımıştı yaparken ağlamıştım resmen zaten herkeste kan gelecek diyede birşey yoktu