• +18
  • Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋

heln nerelisin başta sıkıntı çekip sonda mutluluk olan evlilikler var inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin evladının hatrina eşine ve sana mutluluk nasip etsin inşallah 🥰🤲

heln yok yarısını diğer güne saklıyorum deseydin 😄

heln üzücü gerçekten inşallah eşin artık seni yormuyordur

kizatasozu He vala 😅 kocam gerçekten ne yapacağını bilmiyordu kızıyordum bide niye bilmiyorsun diye 🤣🤣 🤣

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

ayazz Onlerine atacagin seydeki kanın ne kanı oldugunu ayırma imkani gunumuz teknolojisinde bile var mi? Carsaf bi ispat degildir. Cinsel siddettir. Benim “namussuz” olma potansiyelim var. Gel sen beni denetle demektir. Sen benim denetleme kurumumsun. Sana bu hakki veriyorum. İlerde de “namussuzluk” yaparsam her turlu hakki kendinde gorebilirsin demektir. Namus kavramina hic girmiycem zaten. O yuzden tirnak icinde yazdim. Sozum sana degil, karsi gelmeye gucun yeter yetmez buna bisey diyemem ama lutfen bundan bahsederken normallestirmeyelim artik. Sadece alisilagelmis adetler diye alti bos gordugumuz seylerin alti aslinda o kadar korkunc seylerle dolu ki. Biseyler duzelicekse bu once bizim kendimize reva gordugumuz zihniyeti reddederek basliycak.

Yazılanlara yaşadıklarınıza çok üzüldüm kızkardeşlerim hepinize içten sarılıyorum🫂

Ben yazmayı düşünmüyordum ama yazasım geldi kaç gün sonra, ben inançlı birisi değilim eşim de öyle(kayınvalidemler de öyle), üniversite zamanımın başından beri birlikteliklerim oldu. Kan gelmedi çünkü lisedeyken kick boksa gittiğimde bacak açmalı hareketler yüzünden kan gelmişti o zaman anladım bir şeyler olduğunu. Neyse. Eşimle de tanıştık bir hafta sonra birlikte olmak istedi ama ben istemedim kafası güzeldi. 15 gün sonra oldu ve ten uyumunu yakaladığımıza sevindim. Evlendiğimiz gün o zamanın heyecanıyla daha farklı oldu evet ama öncesinde zaten ilişkimiz hep heyecanlı ve renkliydi. Eşimle bu konuları bir kere konuştuk, ben anlattım o anlattı, birbirimizin geçmişi artık ikimizi de ilgilendirmiyordu o sebeple bir sorun yaşamadık. Kimse de ne çarşaf sordu bize ne bizi darladı. Zaten evlenmeden önce nişanlanana kadar 1 sene birlikte yaşadık ailelerimiz de biliyordu bunu. Nişanlandık pandemi patladı sonra nikah yaptık kayınvalidemlerin memleketinde sonrasında benim ailem hemen memlekete döndü biz de evimize geçtik.

Sizin yaşadıklarınız içimi darkadı ve çok üzüldüm. Kaçıncı yüzyılda hala tek derdin iki damla kan olması geri kalmışlık ve kadın hayatının ne kadar aşağılık görüldüğünün sonucu çok üzücü. Umarım şuanki hallerinizde çok mutlusunuzdur ve o günleri bu anlar dışında hatırlamıyorsunuzdur canlarım.

vahsikelebekk bizde doğulu muhafazakar ailelerden çıkmayız bende buna rağmen çoğunu üzülerek okudum..namusu sadece kadında arayıp omuzlarına yük olarak bindirmeleri her zaman sinir eder beni böyle yapanların oğulları ne kadar temiz çok merak ediyorum daha evlendikleri ilk gün kadını suçlayıcı tavırlar çok üzücü..aradıkları namus insanın gözünde kalbinde olsun ne diyeyim inşallah hepsi çok mutludur ve bu odunca hareketleri yontmuşlardır..

lgrth ahh her kelimene katılıyorum canım ve şunu ekliyorum BENİM OĞLUM ERKEK ADAM YAPAAARRR!! diye erkeklerde zar yok diye, bekareti kadına yükleyip, erkeği yüceltiyorlar, çok acı, çok yazık çokkk…

vahsikelebekk aynen öyle birde kadını suçlayıcı tavırlar ezmeler falan belki zar esnek kanama olmayacak o zaman ne olcak yani dünyanın sonumu kim kime neyi kanıtlamayı çalışıyor..ben kıza hamile değilken de sürekli eşime kızına nasıl davranılmasını istiyorsan oğlunu öyle yetiştir sonra erkeğe hak görüp kıza zorbalık yapma diyordum umarım düzgün bir şekilde yetiştebiliriz çocuklarımızı 🥲

lgrth kesinlikle katılıyorum canım kendi kızına yapılmadını istemediğini oğluna aşılamamalı hiçbir baba. Kız çocuklarına da bu kadar baskıyla hayatlarına sadece üzüntü veriyorlar başka bir şey değil. Ben de eşime diyorum kızımız olunca hayır yapamaz edemez diyemezsin benimle yaşadığın hayatı ve kendi hayatını hatıtla önce diyorum sonra hak veriyor mesela.

vahsikelebekk bende aynısını diyorum da benimki hak vermiyor kızını kıskanıyor 😅😅 o zaman oğlunu düzgün yetiştir diyorum 😂