ayazz ama çok sıcakta da olmuyor ya😂 insan terliyor, benimkife sabah işe gidiyordu sogukta diye yapmıyordu fazla, şuan ise oruc bı yandan iş bi yandan bilmiyorum
Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋
lgrth aynen valla kendimizden emin iken başkalarına kanıtlama hissi apayrı bişey özellikle eşime 6 saat uğraştık gerçekten hatta ikimizde bi ara bi yere girdi zannettik arkaya da girmedi eminim pozisyondan dolayı eşim üstümden kalktı baktık kan gelmiyor canım da acımadı dedim olmadı girdin zannettik herhalde dedim en sonunda pes ettik hatta oturduk yatakta annemlere ne soyliycez diye düşünüyoruz düşündük ettik olmuyor bari az sevişelim dedik üstüne çıktım az surtuneyim dedim birden kocişim saplayınca can acısıyla zıplayıp kalktım elimdeki bezi de canım acıyor diye vajinama tuttum bi baktım beze kan geldi ben sevinçten ağlıyorum eşim sevindi ya ister istemez erkek yerine de koymak lazım kendimizi 6 saat boyunca adamdan kaçıyorum bi girdi zannettik baktık kan yok oturmuşum stresten ağlıyorum ama adam neyden ağladığımı bilmiyor öyle aciz ce yüzüme bakıyor çok tuhaf korkunç eğlenceli gece idi
incinmissindedi mayın tarlası maşallah patladıkça patlamış 😄😄😄 beline kuvvet enişteee😄😄
incinmissindedi anadan doğma camı açıp önünde yapınca terleye terleye🔥 sonra soğuk duşa 🔥🔥🔥💋💋
Kıızzz benim yollar kapalı canım çekmeye başlıyor 😄😋
ayazz ilk defa delik gördü diye öyle patladı şimdi biliyor onun diye 2 yapıp bırakıyor 😅
ayazz benim 3. Günde lekenme tarzı geldi ama biz genede yaptık bazıları o ilk kan gelince 3 gün yapmayın diyorlar da biz dinlemedik 😂
ayazz ben yapıp geldim, sözde bugün kendimi naza verecektim 😂😂 olmadı gene yapamadım verdim 🤭
incinmissindedi aman ver boşa durmasın 😂 sen doğru olanı yaptın 🤣🤣🤣🤣🔥🔥🔥❤🔥
incinmissindedi 2 de iyi benim koca arada 1 yapip bırakıyor o da 2 dk cık sürüyor ama bazen saatler 🔥🥰😋
incinmissindedi ilk zamanlar kocama ben de naz yapım dedim bazen böyle afedersin zorla yapmışlığı var bi daha naz yapım dedim emin misin bak nazı ben yaparsam donerim götümü dedi en son adamın üstündeydim 😄😄
ayazz çok kötü travma sebebim 😬
dertetmempertederim haha öyle vala ama arada lafları mı da soktum 😂
ayazz şeytan tüyü mü ne bişi var bunlarda hiç birşey yapmadan ikna ediyorlar 😅. Gerçi benimki biraz uğraştı ben bilerek oyalandım en son telefonu şarja takarken yakaladı
incinmissindedi whshsba ay canım iyi yaptın
ayazz benim için öyle kısaca geçeyim ilk gün olmadı denedik hatta baya denedik artık ben sinirden strese girdim o gün olmadı diğer gün denedik olmuyo bu böyle bir hafta olmadı ben ozmnlar vajinusmusmuşum 19 yaşındaydım bilmiyordum esim bana kiziyo biseyler yap hastaneye git falan ben tabi kimseye bisey diyemiyorum ağlıyorum 1 hafta sonunda kendimi kasarak falan olmuştu taa ki bu durum doğumdan sonra geçti desem yani oluyordu da kasarak sanki zorla gibi Allah kimseye göstermesin çok zor du ozmnlar 😬😅