dertetmempertederim sana da tavsiyem yavaş yavaş o evden çık her dediğini yapma ben o kadar korkuyordum ki evde hizmetçi köle gibiydim kimseyle konuşmuyordum görüşmüyordum telefonda bile konuşmam yasaktı perdeler kapalı haliyle kendimi ev işlerine vermiştim her gün temizlik ütü yemek o da adamın işine geliyor ama karı koca ilişkisi bitiyordu beni evde hizmetçi gibi görüyordu işini görüp geceleri arkadaşlarıyla bağ evine gidiyordu yani bu ilişki hiç sağlıklı olabilir mi sence? Etrafına dön bir bak bir çok insanın ne kadar sağlıklı ilişkisi var ve hiçbiri böyle değil emin olabilirsin
Ben ilk ayrıldığım zamanlar evden tek çıkamıyordum tuhaf geliyordu ama evli arkadaşlarıma bakıyordum tek başına tatile giden vardı
Bak evliyken daha bir kere tek başıma bakkala gidip bir ekmek almış insan değilim ama çevreme bakıyorum kocasından para istiyor ya da kart onda kendisine her istediğini alıyor market alışverişini de akşam kocasıyla yapıyor çok şaşırmıştım ben böyle yapsam beni öldürür diyordum ama öyle olmuyor erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyor