• Cinsellik
  • Herkes vibratör Dildo demiş ben gerçek alet diyorum 😀

gunduzyuzlukiz amin aşkım teşekkür ederim tatmin sex hayatı evet önemli ama hepsinden önce insan olmasını istiyorum vicdanlı merhametli ağır başlı efendi anlayışlı görgülü değer kıymet veren el üstünde tutan seven Sayan kızıma babalık yapacak birini helalinden kolaylıkla istiyorum
İnan para da cinsellikte çok önemli değil her şey zamanla oluyor ama insan olmadı mı vicdan merhamet olmadı mı bi halta yaramıyor ilkinde yaşadım gördüm korktum

dertetmempertederim canım sana da uzun uzun yazdım hakkını helal et benim yaşadıklarımı yaşama diye uyarıyorum kocanla kavga et boşan demiyorum ama o evden yavaş yavaş çık ben markete gideceğim de ben pazara gideceğim kendimi alışveriş yapacağım parka gideceğim evde sıkılıyorum bunalıyorum de arkadaş çevresi yap komşu olur çocuğun varsa park anneleri olur minik minik adımlar at ve sakın korkma senin korktuğunu bilirse daha çok korkutup boşanmayla tehdit edecektir ama emin ol hiçbir halt yiyemez asıl o korkar babanı ararım derse ara ben kötü bi şey yapmıyorum markete gidiyorum komşuma gidiyorum benim sosyalleşmeye nefes almaya hakkım yok mu dersin
    Canım gençsin belki anlamıyorsun ama yaş ilerledikçe travma olarak kalıyor terapi bile almayı düşünüyorum bak kaç sene geçti hala etkisinden çıkamadım

sanslikralice ah canım demek ki bana da bu yapılmaya çalışılıyo evet arkadaşlarımda falan görüyorum dediklerini. Ama bana bu şekilde yapmasına izin veremem o kadarına gelemem ki ben umarım senin kadar ileriye gitmeyiz inşallah bi şeyler düzelir yoksa yolun sonu belli yani . Daha iyi olucaksın 💞🌸

lgrth ayrıldık canım geçen seneden bahsediyorum bizim boşanma 3 yıl sürdü geçen sene bitti şükür ama bu sene de benim ex koca pavyon şarkıcısı ile yaşadı 8 ay sonra bu 3 yıldır duran kızla birlikte yaşamaya başladı bi de hemşire çıkmış bunlar duyulan bilinen daha neleri vardır bilemem

sanslikralice senden uzak olsun da ne halt ediyorsa etsin..boşanmadıysanız sana da çok zorluk çıkarmaya devam ederdi şükür kurtulmuşsun

sanslikralice helal olsun ne demek💞 teşekkür ederim bayadır evde duruyodum bikaç arkadaş edindim önce onlarla alışverişe gittik sonra annemi de gittiğim yere götürdüm sonra parka çıktım falan sonra dondurma yemeğe gittik arkadaşlarımla arkadaşlarım dediğim onun arkadaşlarının eşleri. Kendi arkadaşlarımla görüşemiyorum iki üç yıldır görmüyorum arkadaşlarımı illa onlar gelcek evde durcaz o da ben evlenmeden önce asla böyle değildim bastırılmış hissediyorum tabi sadece bunlar değil manipüle duygusal olarak aşırı bi mobbing ile karşı karşıyayım sadece çok az kaldı bi yerde patlak vericez bakalım

gunduzyuzlukiz kız nerden bildin😂 beni ailemi bile dolandırdı
              Benim üzerime krediler çekmiş
              Babamdan 4 buçuk sene önce 150 bin aldı üstüne 150 bin de kredi çektirdi ki o zaman iyi paraydı
              Benim hiçbir eşyamı vermedi çöp dahi almadım düşün Ama hakkım helal değil yediklerinin hesabını veremesin inşallah iki tarafta da yüzü gülmesin gençliğine doymasın

lgrth yok canım şükür kurtuldum ama süreçte yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir rabbim düşmana nasip etmesin öyle diyim

dertetmempertederim çok sevindim canım senin adına eşin iyi biriyse hemen bitirmeyi düşünme böyle yavaş yavaş adımlar at patlama noktası olursa da umarım senin için iyi olacak şekilde olur

gunduzyuzlukiz evet evet bende bunu anlatmaya çalışıyordum umarım evlilikleri normal sağlıklı bir evlilik ilişkisine dönüşür yoksa kadın için ilerleyen zamanlarda bu hiç iyi bi durum değil patlak verir belki akıl sağlığı bozulur sonra adam sen değiştin der en iyisi baştan önlem alıp müdahale etmek