perimasali802_ annem de bunu çok beğendi düğün için sipariş vericek bende çok beğendim sizede yakışır eminim , eğer begenmezseniz direk değişim isteyip değişim yapabilirsiniz
Bayramlıklari görelim mi 😇
perimasali802_ elbisenin ismi sevgi elbise ,siteye girip sevgi yazin en üstte çıkıyor zaten, kahverengi bir elbise var fiyatı ucyuz o çekme yaptı sadece
Gamzekck bende beğendim yarin ben bir siteye giriş yapayım bakalım
Teşekkür ederim 💐
Gamzekck tam canım hemn bakıyorum çok teşekkür ederim 💐
perimasali802_ haklısınız çocuklar hep kucakta olduğu için ne üst kalıyor ne baş 😂 fiyat performans ürünü hepsi bana göre kaliteli pahalı sitelerdeki kaliteye alistiysaniz belki size kalitesiz gelebilir bilemem ama bence kaliteli , zaten bir abiyeye üç bin dört bir vermenin hiçbir anlamı yok benim için en fazla iki üç kere giyiyoruz çünkü o yüzden hep uygun olana bakarım abiyede , bu sayfadan önce kazıklaniyormusum ben , sıradan butiklerdeki caddedeki butiklerdeki kaliteyle aynı kalitede
perimasali802_ rica ederim 🥰
Gamzekck zaten iki kere giyince dahada giymiyorum 😁
Ee haliyle üç cocuk ağır modeller hiç giyemiyorum
Bide zaten gerek yok pahalı yani o kadar paraya yazik iki saat giyip dolapta bekleyecek yani değmiyor
Gamzekck elbise çok hoş keske yapmasaydi cekme ben giyemiyorum boyle hatlar belli ediyor diye
perimasali802_ bu kumaş çekme yapıyor maalesef:(
perimasali802_ aynen öyle bende artık o gözle bakıyorum dolapta bekliyor bir alacağıma o parayla iki üç alıyorum en azından farklı farklı giyiyorum düğünlerde herkes de bu kadar abiyeyi nereden alıyorsun çok güzel diyor tüm akrabalarım buradan alıyor artık sponsoru gibi bişi oldum sayfanın 😂😂😂
perimasali802_ aferin kız öyle olunmalı 😅
perimasali802_ bulursun inşallah gönlünce 😂
perimasali802_ ay ben ilkini en yakın kuzeninin düğününde giydim canlısı daha güzel çok içime sinmişti 😂