perimasali802_ annem de bunu çok beğendi düğün için sipariş vericek bende çok beğendim sizede yakışır eminim , eğer begenmezseniz direk değişim isteyip değişim yapabilirsiniz

perimasali802_ elbisenin ismi sevgi elbise ,siteye girip sevgi yazin en üstte çıkıyor zaten, kahverengi bir elbise var fiyatı ucyuz o çekme yaptı sadece

Gamzekck bende beğendim yarin ben bir siteye giriş yapayım bakalım
      Teşekkür ederim 💐

perimasali802_ haklısınız çocuklar hep kucakta olduğu için ne üst kalıyor ne baş 😂 fiyat performans ürünü hepsi bana göre kaliteli pahalı sitelerdeki kaliteye alistiysaniz belki size kalitesiz gelebilir bilemem ama bence kaliteli , zaten bir abiyeye üç bin dört bir vermenin hiçbir anlamı yok benim için en fazla iki üç kere giyiyoruz çünkü o yüzden hep uygun olana bakarım abiyede , bu sayfadan önce kazıklaniyormusum ben , sıradan butiklerdeki caddedeki butiklerdeki kaliteyle aynı kalitede

Gamzekck renkleri bitmiş ben bu rengini almıştım çok zarif şık duruyor hala giyiyorum çok fazla belli olmuyor çünkü ip cekmesi sadece zaten model olarak vücuda yapışan bir elbise ben kendi bedenimden büyük almıştım ama yinede yapıştı kumaşı vücuda oturuyor

Gamzekck zaten iki kere giyince dahada giymiyorum 😁
          Ee haliyle üç cocuk ağır modeller hiç giyemiyorum
          Bide zaten gerek yok pahalı yani o kadar paraya yazik iki saat giyip dolapta bekleyecek yani değmiyor

perimasali802_ aynen öyle bende artık o gözle bakıyorum dolapta bekliyor bir alacağıma o parayla iki üç alıyorum en azından farklı farklı giyiyorum düğünlerde herkes de bu kadar abiyeyi nereden alıyorsun çok güzel diyor tüm akrabalarım buradan alıyor artık sponsoru gibi bişi oldum sayfanın 😂😂😂

Biyiklim bende ordan hırka aldım ilk defa kendime evde giymek için keşke beş altı tane alsaydım dedjm çok güzel geldi sıcacık tutuyor bakayım bende elbiselere