lgrth bunlarda iyi ama eşimin tarafı yakin cano olmaz 😂
Bayramlıklari görelim mi 😇
2minnosannesi biliyorum cano ama pahalı kız ki ben tek değilim ki çocuklarda var 😂
Olmadi senin oraya gelebilirim
2minnosannesi yeşili bnde beğendim cok ince gösteriyor
Bakacağım onada ben 🌸
Gamzekck bakayım çok teşekkür ederim 💐
Sutlucikolati nah beklersin foto 😂😂😂
Alayım bakalım görüşürüz günü geldiğinde bir boy atarim belli olmaz 😂
perimasali802_ pantolon olmaz bi hafta dedikodunu yaparlar 😂
perimasali802_ oda alınmıyor da mecbur alıyoruz vala 😅 Allah sonumuzu hayır etsin
TombulHatun sizin de çok güzelmiş vala güle güle giyin
Biyiklim en alasini hemde 😂
perimasali802_ tesettürwaw yanlış yazmışım kusura bakmayın rica ederim ben hep ordan alırım eğer olmazsa çok kolay değişim de yapabiliyorum istediğim zaman ama oluyor bedenler tam kalıp
Biyiklim amin amin
busenihicalakadaretmez kot jile ye gönlüm vardı peride gönlümü soğuttu 😂ama sizinki çok güzel güle güle giy
Gamzekck cok site var güvenemiyorum ya ben dediğinizede bakayim bakalim inşallah bulurum birşeyler iki tane alacağım çünkü ve haftaya düğün yetismem lazim
perimasali802_ He vala aman aman malzeme verme 😂
perimasali802_ ben çok güzel abiyeler aldım düğünler için sekiz tane farklı farklı zamanlarda aldım abiye tarzı olan kumaşları çok güzel sateni kadifesi çok güzel ama normal sıradan olan kumaşları bir yere değince çekme yapıyor bende biri tek çekme yaptı kızım çok ayakkabiyla üstümde tepindigi için fazla çekme olmadı bir parmak ucu kadar falan oldu, ama abiye ağır olanlar çok güzel sağlam geliyor satenleri kadifeleri süslü taşlı olanlar hepsi bir birinden güzel ve çok uygun abiye sayfamdir kendisi 🤭🥰
Biyiklim aaaa veremem
İmkansız ağızlarını tikarim kız ben😂
Gamzekck yaaa emeğine ellerine sağlık canim
Cekme yapan hangi kumaş ona göre alayım bari 😂
Bnde üç bücür var sağlam olsun 😂😂😂