lgrth bunlarda iyi ama eşimin tarafı yakin cano olmaz 😂

2minnosannesi biliyorum cano ama pahalı kız ki ben tek değilim ki çocuklarda var 😂
    Olmadi senin oraya gelebilirim

lgrth oo kız annesi özenli ve güzel giyinmeli, kız annesi olmak ayrı bir şey 😍😂

perimasali802_ tesettürwaw yanlış yazmışım kusura bakmayın rica ederim ben hep ordan alırım eğer olmazsa çok kolay değişim de yapabiliyorum istediğim zaman ama oluyor bedenler tam kalıp

busenihicalakadaretmez kot jile ye gönlüm vardı peride gönlümü soğuttu 😂ama sizinki çok güzel güle güle giy

Gamzekck cok site var güvenemiyorum ya ben dediğinizede bakayim bakalim inşallah bulurum birşeyler iki tane alacağım çünkü ve haftaya düğün yetismem lazim

perimasali802_ ben çok güzel abiyeler aldım düğünler için sekiz tane farklı farklı zamanlarda aldım abiye tarzı olan kumaşları çok güzel sateni kadifesi çok güzel ama normal sıradan olan kumaşları bir yere değince çekme yapıyor bende biri tek çekme yaptı kızım çok ayakkabiyla üstümde tepindigi için fazla çekme olmadı bir parmak ucu kadar falan oldu, ama abiye ağır olanlar çok güzel sağlam geliyor satenleri kadifeleri süslü taşlı olanlar hepsi bir birinden güzel ve çok uygun abiye sayfamdir kendisi 🤭🥰

Biyiklim çok güzelmiş gelince memnun kalırsanız bize de haber verin site ismi nedir , ben bu yıl ilk defa bayramlık almıyorum kendime 🤭çok sıkışık bir döneme girdiğimiz için eşime bayramlık almicam dedim 😂

Gamzekck yaaa emeğine ellerine sağlık canim
              Cekme yapan hangi kumaş ona göre alayım bari 😂
              Bnde üç bücür var sağlam olsun 😂😂😂