busenihicalakadaretmez kot jile ye gönlüm vardı peride gönlümü soğuttu 😂ama sizinki çok güzel güle güle giy

Gamzekck cok site var güvenemiyorum ya ben dediğinizede bakayim bakalim inşallah bulurum birşeyler iki tane alacağım çünkü ve haftaya düğün yetismem lazim

perimasali802_ ben çok güzel abiyeler aldım düğünler için sekiz tane farklı farklı zamanlarda aldım abiye tarzı olan kumaşları çok güzel sateni kadifesi çok güzel ama normal sıradan olan kumaşları bir yere değince çekme yapıyor bende biri tek çekme yaptı kızım çok ayakkabiyla üstümde tepindigi için fazla çekme olmadı bir parmak ucu kadar falan oldu, ama abiye ağır olanlar çok güzel sağlam geliyor satenleri kadifeleri süslü taşlı olanlar hepsi bir birinden güzel ve çok uygun abiye sayfamdir kendisi 🤭🥰

Biyiklim çok güzelmiş gelince memnun kalırsanız bize de haber verin site ismi nedir , ben bu yıl ilk defa bayramlık almıyorum kendime 🤭çok sıkışık bir döneme girdiğimiz için eşime bayramlık almicam dedim 😂

Gamzekck yaaa emeğine ellerine sağlık canim
        Cekme yapan hangi kumaş ona göre alayım bari 😂
        Bnde üç bücür var sağlam olsun 😂😂😂

perimasali802_ annem de bunu çok beğendi düğün için sipariş vericek bende çok beğendim sizede yakışır eminim , eğer begenmezseniz direk değişim isteyip değişim yapabilirsiniz

perimasali802_ elbisenin ismi sevgi elbise ,siteye girip sevgi yazin en üstte çıkıyor zaten, kahverengi bir elbise var fiyatı ucyuz o çekme yaptı sadece

Gamzekck bende beğendim yarin ben bir siteye giriş yapayım bakalım
              Teşekkür ederim 💐

perimasali802_ haklısınız çocuklar hep kucakta olduğu için ne üst kalıyor ne baş 😂 fiyat performans ürünü hepsi bana göre kaliteli pahalı sitelerdeki kaliteye alistiysaniz belki size kalitesiz gelebilir bilemem ama bence kaliteli , zaten bir abiyeye üç bin dört bir vermenin hiçbir anlamı yok benim için en fazla iki üç kere giyiyoruz çünkü o yüzden hep uygun olana bakarım abiyede , bu sayfadan önce kazıklaniyormusum ben , sıradan butiklerdeki caddedeki butiklerdeki kaliteyle aynı kalitede

Gamzekck renkleri bitmiş ben bu rengini almıştım çok zarif şık duruyor hala giyiyorum çok fazla belli olmuyor çünkü ip cekmesi sadece zaten model olarak vücuda yapışan bir elbise ben kendi bedenimden büyük almıştım ama yinede yapıştı kumaşı vücuda oturuyor

Gamzekck zaten iki kere giyince dahada giymiyorum 😁
                  Ee haliyle üç cocuk ağır modeller hiç giyemiyorum
                  Bide zaten gerek yok pahalı yani o kadar paraya yazik iki saat giyip dolapta bekleyecek yani değmiyor