Zamansiz_ Oluyorumanlasana canim benim cok sagol❤️🌸 30 yas yaklastikca derin bi hissizlik baslamis sanirim onceden beni sevindiren veya kiran seyler artik hic etkilemiyor bu iyi bsy mi bilemedim o yuzden saldim zamana❤️🌸
Oluyorumanlasana Zamansiz_ yaşınla ilgili değildir o yaşadıklarının ağırlığı olabilir aynı hislere 23 yaşında sahibim 🥲
meleksen1 kleopatranizzz Yok aşkım ya oğlum hasta iki gündür ona üzülüyorum birde 2 yaş sendromuyla birleşince yıkılmadım ayaktayım 🥲
lanjalee Zamansiz_ yolunda balım çok şükür iyiyiz , Allah bugünlerimizi aratmasın (kv kp memlekette tüm meydanlar bana kalmış gibi hissediyorum) 😂😅
lanjalee kleopatranizzz hem özlettin hem özledin dimi kız hadi söyle sizi çok özledim burnumda tüttünüz de , desene 😄 (özlememişsin bellliiiiiii)
Moonlight_ lanjalee ayyy senin yerin ayrii @Medusa yeri ayriii hepinize kalbimde yer var askim😍 ay bu ara ben böyle asiri sevgi doluyum hayirdir insallah 🤣
etoile kleopatranizzz sen yoksun @Oluyorumanlasana yok @lanjalee yok sonra sevdiğim diğer arklarda yoktu. Bende girmiyordum☺️
kleopatranizzz meleksen1 Ah kuzum çok geçmiş olsunn bende de 2 yaş bebesi var seni en iyi ben anlarım 🤣🤣 nefes alma dese almayacağım
meleksen1 kleopatranizzz Sağol kuzum. Hahaha ay evet ben de ya ne olacak bu halimiz ne zaman bitiyor bu sendrom acaba 😂