lanjalee kleopatranizzz hem özlettin hem özledin dimi kız hadi söyle sizi çok özledim burnumda tüttünüz de , desene 😄 (özlememişsin bellliiiiiii)
Moonlight_ lanjalee ayyy senin yerin ayrii @Medusa yeri ayriii hepinize kalbimde yer var askim😍 ay bu ara ben böyle asiri sevgi doluyum hayirdir insallah 🤣
etoile kleopatranizzz sen yoksun @Oluyorumanlasana yok @lanjalee yok sonra sevdiğim diğer arklarda yoktu. Bende girmiyordum☺️
meleksen1 kleopatranizzz Yok aşkım ya oğlum hasta iki gündür ona üzülüyorum birde 2 yaş sendromuyla birleşince yıkılmadım ayaktayım 🥲
kleopatranizzz meleksen1 Ah kuzum çok geçmiş olsunn bende de 2 yaş bebesi var seni en iyi ben anlarım 🤣🤣 nefes alma dese almayacağım
meleksen1 kleopatranizzz Sağol kuzum. Hahaha ay evet ben de ya ne olacak bu halimiz ne zaman bitiyor bu sendrom acaba 😂
kleopatranizzz meleksen1 Oğlum 5 yaşına girecek onda sendrom falan görmedim uyumlu bir çocuktu hep ama kızım da abisinin tam tersi ve sendromu da bitmez diye düşünüyorum fjfjfjfjfj
meleksen1 kleopatranizzz Öyle oluyormuş diyorlar iki çocuktan biri çok uyumluyken diğeri tam tersi oluyormuş 😂