Gamzekck TombulHatun hatırladınız mi beni sen tabi çok aktiftin bin tane insan var hatirlamadim belki 😂
TombulHatun kukulii87 ben eskileri çok özlüyorum @Yasak_elma @Akrep @Polyannacilik Kuzulkurt, @1dost @incilikaftan @ZRaporu geldi ama eski aktifliği yok daha çok var da isim olarak aklıma gelmiyo
Bahtsizbedevi_ Gamzekck hoşgeldin canım bende yeni sayılırım bende eskilerden @sacmaliysenercan @Elmasekeri geldi geri yok oldu @SuVeAtes bu aralar yok göremiyorum @successfulwoman yok oldu bide @ikiprensesannes yok aklıma gelen bunlar var
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ telefon gidik yeni alicaz bunda doğru düzgün yazamıyorum sinir oluyorum. Kriz geçirtiyor yazarken telefon
Bahtsizbedevi_ vahsikelebekk benimde aklımdalar hep oyüzden onları yazdım şimdi nerde napıyolar acaba 🥹
Biyiklim kukulii87 biz yenilerin günahı ne sevmediniz mi bizi eskileri ararsınız 😔😄şaka bi yana eskilerden kimseyi bilmem aklıma gelmedi şuan
Bahtsizbedevi_ Gamzekck bilmiyorum ki güzelim en son yazdığında ramazan telaşındaydı sonra girmedi hiç hoşbuldum kuzum🌺
Zamansiz_ kukulii87 @Moonlight canim moon hic gelmez oldu ya Haber alan varmi kizlar @successfulwoman sen aklima geldin konustunuzmu hic cicegim
Gamzekck kukulii87 aynıydı yine profilim ve ismim buydu ama tabi çok aşırı aktif olamıyordum o yüzden çok az insan hatırlar sanırım beni djdjdjdjjd
kukulii87 Sutlucikolati evet bende göremiyorum bu aralar @successfulwoman nerelerdesin özleyenlerin var @MelissaP çok eski hiç hatırlamıyorum