lanjalee Moonlight_ öyle güzel yazmış ki farklı tepki vermek mümkün değil 🥰😍 Medusa işini biliyorsun sen 😁
ayazz Rahmetli dedemi özlüyorum şuan yaşıyor olsa onun kalbini kırdığım için binlerce özür dilerdim. Küs gitti. İnşallah beni görüyordur ve affetmiştir.🥺😭😥
kleopatranizzz etoile kleon biraz zorlu bir süreçten geçiyor ( sağlık sorunu) ama şükür daha iyiyim ve buradayımm
etoile kleopatranizzz sen yoksun @Oluyorumanlasana yok @lanjalee yok sonra sevdiğim diğer arklarda yoktu. Bende girmiyordum☺️
lanjalee etoile az az varız etocum , sen nerelerdeydin 🙃 etoile siz olmasaydınız napardım (siz düşürmediniz sanki 😁)
etoile kleopatranizzz oysa ben kimseye gönlümü açmadım. Sen yoksun diye yazmadım bile. Herkese mesafemi korudum. Bi ara @lgrth kayacak gibi olacaktım çok şükür sana sadık oldum 😜
etoile kleopatranizzz kleoo ne derse doğrudur ( inşallah topuğuma sikmiyorumdur 😂) Oluyorumanlasana sen benim feriyamsinn halen ☺️
etoile lgrth unuttum ya buraları. Çok hareketli bir dönemdeyim yetişemiyorum ☺️ sen nasılsın dogum yaptın mı ☺️