Zamansiz_ kukulii87 @Moonlight canim moon hic gelmez oldu ya Haber alan varmi kizlar @successfulwoman sen aklima geldin konustunuzmu hic cicegim
Gamzekck kukulii87 aynıydı yine profilim ve ismim buydu ama tabi çok aşırı aktif olamıyordum o yüzden çok az insan hatırlar sanırım beni djdjdjdjjd
kukulii87 Sutlucikolati evet bende göremiyorum bu aralar @successfulwoman nerelerdesin özleyenlerin var @MelissaP çok eski hiç hatırlamıyorum
lanjalee Medusa eskiden buralar hep dutluktu 😅 ne çok zaman ayırıyodum hey gidiii , şimdi sadece özlediklerim için girer oldum 🫶🏻
vahsikelebekk Herkes bi anda gitti gibi oldu @reziloldukbabaaaa aşkımm nerdesin sen seninle geldik sensiz kaldım🥲 @aykirikadin geliyo bi sonra telefonu tuvalete atıyo galiba 😂 @successfulwoman uzun süredir ses seda yok nerelerdesin @ikiprensesannes sen de kayıplardasın postlarda göremeyince seni üzülüyorum @SuVeAtes telefonun bozuktu komple mi gitti canım telefonun şifreni mi hatıtlayamadın yoksa ondan mı giremiyosunn
Bahtsizbedevi_ vahsikelebekk bak @reziloldukbabaaaa unutmuştum iyi oldu yazdığın aynen ikiniz aynı anda gelmiştiniz sonra @reziloldukbabaaaa yok oldu bi anda
reziloldukbabaaaa Bahtsizbedevi_ vahsikelebekk ıspartaya geldim kız burası yoğun geçiyor bayramdan sonra tekrar aktif olurumm🤍🤍
SuVeAtes vahsikelebekk kuzu yeni alıcam bayramdan sonra o zamana kadar bununla idare ediyorum. Şimdi doğru düzgün yazamayınca tat da alamıyorum. Ondan girmiyorum şimdilik pek