Gamzekck Eskobar ardle isim değiştirmiş demekki ateşli bir şey di ama hatırlamıyorum tam tombulu aktif göremedim tartışmalarda merak ettim
Gamzekck Eskobar kırmızı bir profili vardı, tombul hatun profil mi değiştirmiş Ondan tanıyamadım galiba
Gamzekck TombulHatun hatırladınız mi beni sen tabi çok aktiftin bin tane insan var hatirlamadim belki 😂
TombulHatun kukulii87 ben eskileri çok özlüyorum @Yasak_elma @Akrep @Polyannacilik Kuzulkurt, @1dost @incilikaftan @ZRaporu geldi ama eski aktifliği yok daha çok var da isim olarak aklıma gelmiyo
Bahtsizbedevi_ Gamzekck hoşgeldin canım bende yeni sayılırım bende eskilerden @sacmaliysenercan @Elmasekeri geldi geri yok oldu @SuVeAtes bu aralar yok göremiyorum @successfulwoman yok oldu bide @ikiprensesannes yok aklıma gelen bunlar var
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ telefon gidik yeni alicaz bunda doğru düzgün yazamıyorum sinir oluyorum. Kriz geçirtiyor yazarken telefon
Bahtsizbedevi_ vahsikelebekk benimde aklımdalar hep oyüzden onları yazdım şimdi nerde napıyolar acaba 🥹
Biyiklim kukulii87 biz yenilerin günahı ne sevmediniz mi bizi eskileri ararsınız 😔😄şaka bi yana eskilerden kimseyi bilmem aklıma gelmedi şuan
Bahtsizbedevi_ Gamzekck bilmiyorum ki güzelim en son yazdığında ramazan telaşındaydı sonra girmedi hiç hoşbuldum kuzum🌺
Zamansiz_ kukulii87 @Moonlight canim moon hic gelmez oldu ya Haber alan varmi kizlar @successfulwoman sen aklima geldin konustunuzmu hic cicegim
Gamzekck kukulii87 aynıydı yine profilim ve ismim buydu ama tabi çok aşırı aktif olamıyordum o yüzden çok az insan hatırlar sanırım beni djdjdjdjjd