• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

minikooo hayır değilim ama Dubai’ye gitsem yine yemem yemin ettim kendime djdksksksk

Gamzekck onun sallaması bebek büyüdükçe yeterli gelmiyo işte benimki suan 7 aylık ayakta sallıyorum keske kendi kendilerini uyumaya alıştırsak bebekken emzikte almadı biizm gündüz uykularımz çok az oda beyaz gürültüyle destekliyorum

minikooo bir sürü lumea var gelde seç 😂😂

Gamzekck he bu kendi kendine sallanandan var bebek hareket ettikçe onu çok seviyo uyanıkken oyalanıyo birde hamak tarzlarını sevebilirler diye düşünüyorum

minikooo keşke alistirmasak ama işte bir yerden cikiyo bu sallama işi bir anda mecbur kalıyoruz sonrası ömür boyu 😂kızımda emzik almadı ilk ben vermedim sonra vermek istediğim dede o almadı ilk aylar vermek iyi olmaz dediler bende vermedim

Gamzekck
        Sağlıkla kucağınıza alın. Benim olmazsa olmazım olmadı ya çoğunlukla ihtiyaca göre aldım.

Gamzekck hastanede bile denedim evde denedim hep öğürdü almadı

minikooo bizimde gündüz uykumuz çok azdı şimdi hiç olmamaya başladı ben uyutsamda uyumak istemiyor demekki onun kaldırma kuvveti o kadar kuvvetli değilmiş bende normal olanlardan alırım belki

minikooo aklımda bir hamak bir de kendi kendini sallayan vardı zaten ama pratiklik açısından elektrikli olana bakıyordum hep , ilk kızımda kendi kendine sallanan vardı ikinci el almıştım kullanmayı kestikten sonra komşuma verdim hamağı da ödünç almıştım geri teslim ettim şimdi ikisini de alma vakti 😂

belladonna ben suandan bile bez stoguna başladım her ay alıyorum iki paket 😂

minikooo sevmeyen sevmiyo demekki kızımda hep attı ağzından istemiyordu

Gamzekck hadi bakalm kaç çocuk olırsa olsun herşey baştan alınıyor ya birde kıyafet alma derler ama bence yedek altlı üstü takımlar ve olmazsa olmaz bol bol zıbın ilk aylar çok kaka çıkıyor ve ben onları lekesi çıkmıyo diye atıyorum. Tulumy kullanışlı bulmuyorum çok severim ama. Birde benim bebeğim çok kusuyordu ondan zıbın badi tarz kıyafetler be önlük mendil çok kullandık. Dışarı giymek için yünlü polarlı şeyler alma bide bence terletiyor

minikooo benim evimde kız giyim mağazası var kızıma sekiz kapaklı dolap yaptırdım ben iki kapağı sadece giyilmemiş kıyafet 😂😂 herşeyden bol bol var ama dediğiniz gibi zibinlari bende kirlenince attığım için zıbın almam gerekiyor ama takım tulum hepsi var etiketli olanda var kızımın kullandıkları da ikinci de kız olucagi için çok giyime para vereceğimi düşünmüyorum ama üçüncü bile olsa illa o alışveriş yapılıyor yani evde etiketli bir sürü tulum elbise bile olsa o alışveriş yapılacak içimizde kalmasın 🤭önlük ve mendil bende çok kullandım bir de kolikti benim kızım o kusmuklari ne sen hatirlat ne ben hatırlım 😂😂

Gamzekck
                    Bez de ben de stoklu gidiyordum ama düşünüyorum başka stoğum yoktu 😅 Kaç ayınız kaldı?

belladonna ben bez ve ıslak mendil stoğu aşırı yaptım ilk kızımda iki yıl bitmedi ıslak mendili iyiki stok yapmışım, bezide iyi stok yapmışım diyorum dört aylık hamileyim öğrendiğim gibi bez stoguna başladım ıslak mendilede bu ay başladım 😂😂

aynoluyonoluyo aynen airfry olmasa da olurmuş sağlıklı değil mi neye maruz kalıyoruz ayrıca düşündürüyor beni hep ama aldığım için kullanmış olmak için kullanıyorum sürekli 😂😂 kahve makinesi aşırı popüler oldu o yüzden manuel aldım espressomu alıp üstüne süt köpürtüyorum bitiyor bana yetiyor 8-10 çeşit kahve yapan makinelerinde olayı aynı sadece kahve süt oranı değişkenlik gösteriyor 😂 süpürgem bozulunca miele bakmıştım Avrupa da kimse dysonun yüzüne bakmıyor herkeste miele var yorumu görmüştüm tam karar vermiştim almaya süpürgemin ufak bir tamirat işi varmış düzeldi 😂 dyson ya da robot düşünüyorum şimdi de iki çocuklu hayatta günlüğe pratik bir şey olsun derdindeyim ama almaya değerler mi değmezler mi bilmiyorum

Gamzekck
                          Ben ek gıdaya geçene kadar hiç ıslak mendil kullanmadım. Ek gıda döneminde de dışarıda olursak ıslak mendil kullanıyordum. Hala tam anlamıyla kullanmıyorum 😅
                          Ama bez çok iyi oluyor. Benim stok dediğim de 2 aylık falan oluyordu ahahahaha

Gamzekck
                            Onu hiç almamıştım daha doğrusu aldırtmamışlardı bana bende amaaan ihtiyaç olursa hemen gider alırım kafasındaydım

lgrth

lgrth robot kesinlikle almaya değer ama fiyatına değer mi orasını bilemem 🤭