• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

Gamzekck valla erkekler biraz tatlı kokular seviyor sanırım bende anlamıyorm neden 😂

rouge_ ay ben hiç kullanmadigim için farkemedim demekki çarşıya çıkınca mağaza mağaza çilek kokusu da aricam djsjsksksjkssk

Gamzekck
      Sırf bu yüzden bir şey alırken 8282827 kez düşünüyorum en son vivenseden kitaplık aldım pişman olduğum o kadar berbat bir şey ama para verdim diye fazladan kitapları koydum

ayazz kış ayında doğum yaptınız mı hiç neler kullandınız rahatlık açısından

belladonna bebek için kullanıp memnun kaldığınız başka ürünler varmı benim ikinci geliyor unutmuşum her şeyi

Gamzekck onerdiginiz halı markası varmı internet üzeri alışverişte

lgrth valla düşün ki misafir çağırıyor iftara elli tane insan geliyor evde yer kalmıyor oturmaya tonlarca bardağı var hiçbirini acmiyor ben kendi evimden bardaklarimi alıp aşağı indiriyorum misafir gittikten sonra kirli kirli geri çıkarıp makineme diziyorum hani onda olmasa tamam bu normal derim ama varda bardağı bir ton 😂😂

Gamzekck aaa yok artık😂 ama ona da nasip olmaz kullanmak nereye kadar saklayacak

lgrth mesela peyniri var beş kilo yeni almış kapagini açmamış diye benden bir haftadır peynir istiyor her akşam indiriyorum sahurda yesinler diye geçen kocası sordu bizim aldığımız nerde diye dediki daha kapağını açmadım ondan 😂😂

Gamzekck Allah sabır versin 😅😅 peki kendi stoklarını napıyor en son 😂

lgrth 😂😂benimki bitince kendininkine başlıyor snjsksksksks

Gamzekck senin evdeki bitince sen napıyon yeni almıyon mu 😂yine sana sarmıyor mu kocan ne diyor 😂