• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

minikooo airfryer kurbanları ne böyle yaaa 😂
Kız kahve tuketmiyon makinasını niye aliyon djsksksk

minikooo sallanan Ana kucağı almak istiyordum bende 😂😂niye öyle dedin ki şimdi

minikooo braundan biriniz memnun biriniz memnun değil kafam karışıyor benim burada

Gamzekck yani dediğim gibi her bölgede etki etmiyor çok düzenli kullanmak gerekli birde

Gamzekck bebekten bebeğe değişir belki ama ilk 2.3 ay sonra durmadı benim bebeğim

minikooo ben popüler kültür kölesi olmamak için hala Dubai çikolatası yemedim tadını bilmiyorum hala zjsmsksksmmM

minikooo napicam ben şimdi jdkskskks. Kurt düştü içime Philips mi alsam

Gamzekck aaaaaa yok ya güzel o ama ben sadece cevizağacınkini beğendim istanbuldaysan eğer

minikooo bende rahatlık açısından sallamak istemediğim için almak istedim ilk kızımı ben hala sallıyorum ayağımda şuan bunu yazarken de ayağımda iki buçuk yıldır bebek sallıyorum dmsmsksksksk

minikooo hayır değilim ama Dubai’ye gitsem yine yemem yemin ettim kendime djdksksksk

Gamzekck onun sallaması bebek büyüdükçe yeterli gelmiyo işte benimki suan 7 aylık ayakta sallıyorum keske kendi kendilerini uyumaya alıştırsak bebekken emzikte almadı biizm gündüz uykularımz çok az oda beyaz gürültüyle destekliyorum

minikooo bir sürü lumea var gelde seç 😂😂

Gamzekck he bu kendi kendine sallanandan var bebek hareket ettikçe onu çok seviyo uyanıkken oyalanıyo birde hamak tarzlarını sevebilirler diye düşünüyorum

minikooo keşke alistirmasak ama işte bir yerden cikiyo bu sallama işi bir anda mecbur kalıyoruz sonrası ömür boyu 😂kızımda emzik almadı ilk ben vermedim sonra vermek istediğim dede o almadı ilk aylar vermek iyi olmaz dediler bende vermedim

Gamzekck
                          Sağlıkla kucağınıza alın. Benim olmazsa olmazım olmadı ya çoğunlukla ihtiyaca göre aldım.

Gamzekck hastanede bile denedim evde denedim hep öğürdü almadı

minikooo bizimde gündüz uykumuz çok azdı şimdi hiç olmamaya başladı ben uyutsamda uyumak istemiyor demekki onun kaldırma kuvveti o kadar kuvvetli değilmiş bende normal olanlardan alırım belki